Tehnički kutak > Tuning skutera

Sr 50 R malossi sport auspuh itd..

<< < (3/5) > >>

runner 50 2006:
mislio sam na dihtung koji se dobije sa kitom...šta dođe između cilindra i blokova...

marjan.vxr:

--- Citat: runner 50 2006 - 03 Siječanj, 2012, 02:37:42 ---mislio sam na dihtung koji se dobije sa kitom...šta dođe između cilindra i blokova...

--- Kraj citata ---
aha sry krivo procita, kasno je haha

Ruff Ryder:

--- Citat: runner 50 2006 - 03 Siječanj, 2012, 02:30:58 ---...ja sam mijenjao na 15000 i radilicu i ležajeve jer mi je otišao dosjed ležaja na radilici,sa strane variomata...ležaj je išao s rukom na radilicu...i dolje..dihtunge između cilindra i blokova dobiješ...uzmeš igličasti...i dizne za štelanje...

--- Kraj citata ---
ja taj dihtung nisam dobio to je problem :DD al valjda ce mi pasat orginalni :DD

ivanm:
KBC korea ležaji su okej, još nisam vidio da je koji zaštekao, u sva korejska vozila i strojeve oni stavljaju te ležaje jer je to njihova jedina tvornica i nemaju pogone u kini i tajwanu.. bolje to neg bugarski skf.. ntn je i to ok al ne taiwan.. ali na 9000km? to nema smisla.. rastavljat ćeš kad otiđu.. a dosjed može otić na bilokojoj radilici s bilokojim ležajima, tu nema pravila.. sa malossi sportom za piaggio blok dobiješ odličan igličasti..

Ruff Ryder:

--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2012, 06:16:57 ---KBC korea ležaji su okej, još nisam vidio da je koji zaštekao, u sva korejska vozila i strojeve oni stavljaju te ležaje jer je to njihova jedina tvornica i nemaju pogone u kini i tajwanu.. bolje to neg bugarski skf.. ntn je i to ok al ne taiwan.. ali na 9000km? to nema smisla.. rastavljat ćeš kad otiđu.. a dosjed može otić na bilokojoj radilici s bilokojim ležajima, tu nema pravila.. sa malossi sportom za piaggio blok dobiješ odličan igličasti..

--- Kraj citata ---
problem je nisam dobio iglicasti i brtvu izmedu bloka i cilindra.. i ona 2 serafa koji spajaju onu plastiku od vode sa glavom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju