Tehnički kutak > Tuning skutera

Sr 50 R malossi sport auspuh itd..

<< < (5/5)

ivanm:

--- Citat: bakija - 10 Siječanj, 2012, 23:24:07 ---ja bi ti preporućio da ne otvaraš blokove jer nemaju puno kilometara...a tvornićki zatvoren blok je amen....stavi gore sporta,diznu 80..i vozi....+jedno pitanje za ivanm-a..što misliš da skf BG nisu bog zna što...ja sam prije imao francuske oni su dotrajali i narućim nove dođu oni u skf pakiranju i na njima piše skf+BG(bugarska) zovem skf "centralu" i kažu mi da više nemaju na lageru francuske nego samo bugarske...dali misliš da su ovi bugarski daleko lošiji od starih francuskih..??..

--- Kraj citata ---
daleko ne, ali lošiji jesu, meni se jedan razletio nakon 3000km a prijašnje francuske sam vozio tisućama i nikad ništa, sad sam stavio piaggiove one original kbc korea..
a stavi ih gore, u najgorem slučaju se bude raspala rešetka a onda samo staviš druge i nema nikakve štete.. (jedino dobro kod poliamida)

bakija:
ja san njih prominija poslije lita njih i radilicu to jest oni su mi došli sa novom topovom radilicon...dobro sam ih ugradija i proša sigurno 4000km i sve je super...

Miki-speedy:
Da se i ja nadovezem,koji lezajevi i semerinzi idu na puga vertikal,trekker

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju