al nece bit bucan kao obicni tpr a to znaci da mi susjedi valjda vise nece zvat policiju -.-
nigdje nemogu nac nikakve specifikacije za taj bb tpr
reci da se salis
i da ga jos mislis pokušati registrirati
ocito ti je ovo prvi puta da slazes nesto dosta jače od due+,neka Bog bude bio s tobom jer ja ne vjerujem da ti imas toliko znanja za sloziti 86ccm,svega par ljudi na forumu koje mogu nabrojati na prste jedne ruke bi to slozilo a da kolko tolko traje...
moj savjet ti je mani se čorava poslo jer ces utuć brdo i brdo para za nista...mozda ce ti odma zaribati u prvih par 100 metara,jer na tom setupu od početka mora biti sve tip top nastelano...vec bi jedno gusenje na full gasu moglo uzrokovati cvik cvik...
nemoj ovo shvatiti kao uvrijedu,ovo je prijateljski savjet...
i da,sto se tice glasnoce,ti sada ne mozes zamisliti koliko ce to biti glasno...ja kada sam slagao metrakit i roosta mislio sam da ce biti glasan ali ne tolko,kada sam ga upalio i oso provozat samo cu ti reci,vozim se glavnom cestom i sa strane ti ljudi dobacuju i jebu mater,onda me jedan susjed sa sjekirom cekao iza zavoja...ovo nije zajebancija,al pazi ja sam jos imao preradeni airbox,ti ces imati gljivu i jaci setup