Kako si okretaje slozio?
jel kod tebe ovi konektori izgledaju ovako na satu?
Da bas ista takva tabla koliko se ja sjecam,al ide tako tu veliki dzek i tamo na drugo polje dodje mali.Ako ti je vec skinuta tabla i nije prob. slikaj mi dzekove i zice kako su ubacene u njih,sad sam gledao po slici od ante,kod mene nisu onakve boje vec su drugacije jbg :/ ima dosta istih zica i iste boje a 2-3 su mi razlicitih boja.Pa ako ti nije prob. slikaj mi i mali i veliki
A okretaje,ako mislis na obrtaje !? TO sam spojio ovako... uzmes komad zice ubacis je na bombinu kod mene je ona serijska ducati,a vjerujem da je i kod tebe,odvrnes sarafic tu s bombine i unutra ubacis zicu i stegnes,sprovedi je sebi do table i na dzek je ukopcas,nisam siguran al dodje u prvu ili drugu rupicu na dzeku,s prednje strane kad gledas na motor ona dodje s desne strane,to gdje se ubaci to. To je jedan od najlaksih stvari za spojiti,al zmigavce prepraviti sa mc2 table na mc3 i da imas 2 signalne lampice od zmigavca i da rade je ludilo za prepravit + ovo za gorivo kazaljka i lampica,krv mi popi i zivce izvuce