Tehnički kutak > Tuning skutera

koji ispuh na gusani kit stage6 street race

<< < (3/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: doritos - 26 Prosinac, 2011, 14:23:48 ---Kolko sam uspio skuziti, PRO model je nesto ko Polini for race2 koji je kao za Polini Corsu

Probat cu ga kad tad i mislim da je taman za Base kit koji je malo dirnut. Ljudi stavljaju i Narda na Top Trofy i ide odlicno. a i bogme traje.

--- Kraj citata ---

Stage6pro je na pola puta izmedju yasuni R i polini forrace. Uredno radi na base setupima

siljo5555:
 a kako bi recimo sjeo gianelli revers na kit stage6 streetrace, i dal se stvarno tesko šteluje stage6 pro replica?

danc00:
Revers je malo jači od ZX, dobar je to auspuh. Pro replica je možda maličice jača ako uopče i je...a ne štela se niš drukčije nego bilokoji drugu auspuh. Trebaš kupiti par setova rolica, set federa kvačila i štelaš kak ti paše.

To vele zato jer ima relativno uzak powerband, al naštela se bez problema, pa nisi tudum. Vjerojatno iziskuje tvrđe federe kvačila i lakše rolice.

Ja bi Reversa rađe, ima pravi zvuk i u toj je klasni nije niš slabiji :icon_thumright: Osim onih popnifta na topu izgleda mi dosta čvrsto i kvalitetno.

siljo5555:
jel mozda neko zna cijene auspuha, recimo gianelli reverse, stage6 pro replica ili arrow extrime? hvala

Grale:
reverse 1100-1200, stage6 oko 1300, a za arrow nznm točno al tu je negdje isto valjda cijena...
sve ti zavisi di kupuješ...i dal kupuješ nov...to ti je neka okvirna cijena...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju