Tehnički kutak > Tuning skutera
koji ispuh na gusani kit stage6 street race
aprilia area 51:
ma svaki base i slabiji midrace spuh...zavisi sta hoces...maximum i u okretaje ili nesto optimalno da traje i da ide...ja bi stavio yasuni city r...to je recimo poboljsana i novija verzija obicnog r-a...a razlika je mozda u 10 eura...ili stage 6 pro replica auspuh je stvarno povoljan a dobar izbor...ja sam sebi uzeo nedavno i za te pare je spuh odlican...
doritos:
Ja bih uzimao STAGE6 PRO model :icon_thumright:
odlican je za te pare. ako cu slagati serijalu ili base kit na drugog zipa za po gradu onda bi uzeo si taj spuh i vozi miško
Josip:
--- Citat: doritos - 26 Prosinac, 2011, 12:19:29 ---Ja bih uzimao STAGE6 PRO model :icon_thumright:
odlican je za te pare. ako cu slagati serijalu ili base kit na drugog zipa za po gradu onda bi uzeo si taj spuh i vozi miško
--- Kraj citata ---
nema sta pro radit na streetrace
to je gusani kit koji ima dve karike i mislim da mu je peak power na oko 10t(on sa svojim oblikom i gemetrijom prilivnih kanala dosta odskace od ostalih base kiteva i treba mu carb 19mm obavezno), i nema potrebe stavljat pro spuh kojem je na oko 12t
eventualno pro replicu ona je malo jaca od yasuni r on je na nekih 10300-10500 dok je pro replica na nekih 10700-11000
to je ono sta sam ja raspita ljude koji su ga imali i vozili (i mmario73 mi je tako isto reka) :icon_thumright: :icon_thumright:
doritos:
Kolko sam uspio skuziti, PRO model je nesto ko Polini for race2 koji je kao za Polini Corsu
Probat cu ga kad tad i mislim da je taman za Base kit koji je malo dirnut. Ljudi stavljaju i Narda na Top Trofy i ide odlicno. a i bogme traje.
siljo5555:
hvala puno ste pomogli, a sta mislite na gianelli revers? i kakve je kvalitete stage6 pro replica cuo sam da se tesko šteluje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju