ajde drago mi je da je proradio spuh po očekivanju,koliko vidim po opisu točno se ponaša kako mi je rekla ekipa što po vani vozi taj spuh,tj da treba znatno preradit cil da bi radilo sve OK,znam da si ti radio po cilindru,al bojim se da neče bit dosta,jer po onom što su mi rekli taj EVO spuh najbolje radi sa stroker 54 mm radilicom i prerađenim cil......a što se tiče vožnje na tim brzinama,moj treker ide malo sporije al na max brzini nije više uopće upravljiv i frka ga je vozit,jedini način za prikočit je pustit gas da brzina spadne na razumnu i onda kočit
bas to sto si rekao za brzinu ali i za sve ostalo...
u daljnjem planu (za sljedecu sezonu) ce biti najvjerojatnije radilica sa 54 ili 55mm hodom + najvjerojatnije pm glava... struju se nadam nabaviti cim prije...
i onda preraditi cilindar i blokove... a eventualno bih stavljao i veci usis (nsr, sr i sl...) samo da mi je vremena...
tek tada ce to biti lijpo za voziti iako sada ide slicno kao beverly 500 jer mi je start slabiji (rekao sam to moram malo postelati)
a znas sto je najbolje?!
to je sve postignuto sa starom termo grupom za koju sam mislio da ce mi zacvikati krajem prosle sezone!!! klip i cilindar imaju riseva tonu, cudi me da uopce vozi...
nagovjestaju lose vrijeme pa ce biti sada malo prilike za jos eksperimenata...
vezano za auspuh : iako ima dugacki prigusivac dosta je glasan, tako da u prometu me svi cuju, da vidis kako se ljudi na cesti micu sa autima...