Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

10. sajam motocikla MOTO BOOM CELJE 2012.

<< < (6/8) > >>

jprekrit:

--- Citat: danc00 - 02 Travanj, 2012, 22:08:44 ---Kaj bude ljudovi....

Jel bude pokret za Celje ili niš s toga, bratić i ja mislimo zakurit na 2 kotaća gore, ide ko iz Zaboka?

Nisam pital, kojeg dana je MOTO sajam, jer recimo ja mogu samo u subotu, a čital sam negdje da je za svaki dan jedna vrsta sajma AUTO-MOTO-GOSPODARSKA VOZILA, sad ne znam kad je moto :dontknow:

Ili sam uopće krivo informiran :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to ti je od 12. - 15. travnja... Odnosno, četvrtak, petak, subota i nedjelja. i to su ti ubiti 4 sajma u jednom, a ne svaki dan jedan. Znači imaš sajam alata za auto radionice, sajam motocikala i opreme, sajam gospodarskih vozila i sajam logistike i transporta. Ja vjerojatno budem išao autom, a koji dan, neznam. ako se ekipa bude dogovorila za određeni dan, onda idem taj dan, a ako epipa nema ništa u planu s tim sajmom, ja sam u nedjelju tamo.

walkay:
Jel bi iso neko iz Osijeka?

danc00:
Bratić i ja idemo u subotu za Celje.

Kolko koštaju ulaznice?? Kak je parking organiziran, se i on plača ili je besplatan za posjetioce?  Niš niste napisali vi koji ste bili zadnji put!

R@kija:

--- Citat: danc00 - 09 Travanj, 2012, 22:38:03 --- Niš niste napisali vi koji ste bili zadnji put!

--- Kraj citata ---

kaj ti mislis da je njih briga i da se placaju,pa dosli su tam,fic je ošamario zastitara,veli odma zastitar parkiraj na mjesto organizatora,dojdu do ulaza,roberto vadi kalaš,ženska se usrala kaže upadajte,dođu unutra prekrit uzme stupic neki i udri po feralu!

danc00:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Jebiga, al sad sam čul da su zbog njih postrožili, i postavili kornjače oko sajma, jer su načuli da se Prekrit vraća, ovaj put sa još večom palicom, kak se ono zove...BUZDOVANOM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju