Ostalo > Motocikli

Tomosi

<< < (5/27) > >>

dino895:
Jel neko zainteresiran za e90...pali vozi...ima čak i papire od kostura

fk_trta93:
moja maza automatic A3, moja ljubav..moja turpija prije par godina <3 na njemu sam puno punoo radio i ulagao :toothy12: gore bio ovaj setup: Dellorto 14, dizna 73, nesjećam se točno koji filter zraka ali gljiva je u pitanju..kosa prirubnica, polini usisne lamelice i a5 cilindar. unutra je bio 40L klip sa rupama koje sam radio po nekim mjerama sa tomos index foruma..kanale sam turpijao po svojim mjerama..preljevne sam dizao za 4mm a ispuh za 6mm..klip je bio kraćen za 3mm u luk i usis sam nešto malo spustio. što se glave tiče zbrušena do ibera..elektronsko paljenje, laser rezonantni auspuh i poderi :toothy10: inače sam derao sve skuteraše u startu i u krajnjoj..osim jedne SR-ke u krajnjoj al u startu su mi se sve klanjale :notworthy: krajnja mi je bila 78 po mojoj astri a nju sam prije koji mjesec mjerio gpsom i do 80ak laže za 2kmh. eo moje pilice..a tu je i burazova ova crna :icon_thumright: :hello:

2stroke:
 ja na tomosu prije par godina  :icon_biggrin:

fk_trta93:
fino fino. može da da :icon_thumright:

Aprilia97:
evo imam i ja 2 matika :D

koliko vam idu...moji trenutno idu na generalnu,klip je malo u kur*u i karike  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju