Ostalo > Motocikli

Tomosi

<< < (4/27) > >>

BilyPiton:

--- Citat: salej600 - 25 Prosinac, 2011, 16:30:24 ---Rama je atx. Prednje vile, zadnji amortizeri i kotači bt.
Mašina original E-90. Paljenje beskontaktno Ducati 6V, karb Dell 24, otvoreni filter, Kantor auspuh za bt (prerađen), itd..

--- Kraj citata ---

nepostoji bezkontaktno  ;D postoji jedino bezplatinsko  :icon_thumright:

salej600:

--- Citat: BilyPiton - 25 Prosinac, 2011, 18:09:00 ---nepostoji bezkontaktno  ;D postoji jedino bezplatinsko  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Moraš ti još puno učiti o Tomosima  :icon_thumright:
Bez ljutnje  ;D

BilyPiton:
bezkontaknno paljenje se to ne zove to je sigurno bar nigdje to nisma procito to je ducati electronica 6v sa elektro magnetom kao pickup-om koje radi preko CDI-a sa 4 odnosno 3 ulaza na razliku potencijala  izmedu crvene i  zelene zice odnosno razlike potencijala visokonaponske špule koja napaja cdi i napona na pickup-u (elekto magnet). na zelenoj je max350 VAC a na pickupu par voliti.

Neznam sve to priznajem al znam dobru večinu a pogotovo kaj se tiče princip rada struje  :dontknow:

salej600:
He he.
Samo te zezam  ;D. Vidim ja da ti to znaš  :icon_thumright:
Netko to kaže beskontaktno, a netko bezplatinsko. U biti je jedno te isto

E, baš takvo paljenje imam i sad ću probati staviti gore CDI od runera. Baš da vidim hoće li funkcionirati i šta ću dobiti ili izgubiti

SrkiB94:
@ salej600 decki svaka vam cast,za svaku pohvalu da ste izasli s tomosima izvan kvarta,a ne kurcili se samo oko zgrade ko neki sto rade

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju