Općenito > Generalno o skuterima

skuter kao ravnopravno prijevozno sredstvo u prometu

<< < (6/7) > >>

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2011, 19:55:33 ---nisam sve citao, al u vezi naslova teme...

50ccm NISU ravnopravni u prometu. Evo zasto:

1. ne smiju vozit po svim prometnicama
2. moraju se vozit desnim rubom desne trake

--- Kraj citata ---

:omfg: :omfg: U kaj sam ja/vi ulupal tolke €, a u totalnom sam prekršaju čim sjednem na njega...pa običnu 50tku nemreš vozit a ovak kršiš sve zakone i još k tome kaj je ironija plačaš djelove koji krše zakon kad ih staviš gore :omfg::omfg:

Ja mislim da bu mi taj skuter najskuplji dvokotač u životu, samo nek me jednom zaustave policajci kojima bu trebala pinka ili budu nadrkani. Vrijeme mi je da krenem u autoškolu za A kategoriju, 50ccm je postalo neisplativo :toothy11:

Drnda:
to si i ja govorim pa opet kupujem i dalje  :toothy12:

stjepko007:

--- Citat: danc00 - 27 Prosinac, 2011, 22:31:15 --- :omfg: :omfg: U kaj sam ja/vi ulupal tolke €, a u totalnom sam prekršaju čim sjednem na njega...pa običnu 50tku nemreš vozit a ovak kršiš sve zakone i još k tome kaj je ironija plačaš djelove koji krše zakon kad ih staviš gore :omfg::omfg:

Ja mislim da bu mi taj skuter najskuplji dvokotač u životu, samo nek me jednom zaustave policajci kojima bu trebala pinka ili budu nadrkani. Vrijeme mi je da krenem u autoškolu za A kategoriju, 50ccm je postalo neisplativo :toothy11:

--- Kraj citata ---
uskoro ce BB masine kao i moj sr 150ccm bit na cjieni :icon_biggrin: :icon_biggrin:

sski001:

--- Citat: danc00 - 27 Prosinac, 2011, 22:31:15 --- :omfg: :omfg: U kaj sam ja/vi ulupal tolke €, a u totalnom sam prekršaju čim sjednem na njega...pa običnu 50tku nemreš vozit a ovak kršiš sve zakone i još k tome kaj je ironija plačaš djelove koji krše zakon kad ih staviš gore :omfg::omfg:

--- Kraj citata ---

eh, autoškole...
Puno manje ljudi bi se tak vozilo kad bi cijene bile normalnije. A kat više od 3,5 tisućice (ak imaš Bkat)  :angry7: :hmh: :angry9:

Maximus2L:

--- Citat: sski001 - 28 Prosinac, 2011, 23:44:11 ---eh, autoškole...
Puno manje ljudi bi se tak vozilo kad bi cijene bile normalnije. A kat više od 3,5 tisućice (ak imaš Bkat)  :angry7: :hmh: :angry9:

--- Kraj citata ---

3300 sa ljecnickim,znaci ukupno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju