Tehnički kutak > Tuning skutera
X9-180 krajnja brzina??
ZADRO:
--- Citat: steeef - 23 Prosinac, 2011, 19:08:05 ---ak je malossi kevlar onda je i širi nego seriski ali i kraći..na seriskoj mašini najbolje se pokazal seriski remen.
sad je glupo opet bacat pare na remen..a i pitanje jel bi to popravilo stvar..oduvijek skuter ide tolko jel?
--- Kraj citata ---
ja sam drugi vlasnik pa otkad je kod mene uvijek ide isto.inace skuter sam uzea od susjeda(mlađahnog 50-godišnjaka)tako da ne znam koliko je isa prije.....vjerovatno isto....
ZADRO:
--- Citat: steeef - 23 Prosinac, 2011, 18:31:03 ---razlika je u širini klipa,hod radilice je isti ko i okretaji i sve i bez beda drži..
razlika je u promjeru klipa,180 ima 69mm a 200 ima 72 mm klip..ak radilica dura i kit od 209cc (klip 74mm) onda bude i ovo bez brige..
tj na tom bloku se posle seriski proizvodila 200cc mašina,leader.
u principu samo skineš svoj klip i cilinda ri staviš 200cc..naravno zamjeniš dihtunge također :)
--- Kraj citata ---
zaboravih te pitati...jeli treba minjati karb ili ostaje ovaj od 180?
Loris Ri:
moze ostat... :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: ZADRO - 23 Prosinac, 2011, 19:36:13 ---zaboravih te pitati...jeli treba minjati karb ili ostaje ovaj od 180?
--- Kraj citata ---
more ostat..provjerit membranu bi bilo dobro ak se bude skidall već..i doštelat smjesu :icon_thumright:
marjan.vxr:
neznan tocno koja je dizna na 200 a koja na 180 tribalo bi to provjeriti, pa stavis diznu sa modela 200..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju