Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....

<< < (11/30) > >>

stark1:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Ožujak, 2008, 01:31:27 ---aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji noob majku ti :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11:

--- Kraj citata ---

vpucko:
neee kuzis sad on nama hoce rec, da NITKO od nas nema pojma :)

MaLi_OdvALjivAc:
onda je izabrao glup nacin...preglup

Agil:

--- Citat: ---Ja imam VELIKI problem. Malossi naljepnice se stalno odljepljuju od prevelike brzine.

Sto da radim?
--- Kraj citata ---

...mislim da to tako treba biti..tj. nije "failure" nego "feature"....Malossi je posebnom tehnologijom izrade ljepila ( tzv. AIRFLOW STICKER LIMITER )
za naljepnice ugradio kontrolni mehanizam za one koji pretjeraju s brzinom....

Da sumiramo:

1. Malossi naljepnica definitivno poboljšava performanse vašeg skutera, ...mada to ovisi od skutera do skutera tj. o ukupnom setupu

2. Potrebna je velika stručnost i iskustvo prilikom ugradnje malossi naljepnice ( najbolje simetrično - zbog sigurnosti i pretjeranog naginjanja u zavoju )

3. ne smiju se kombinirati malossi naljepnice s drugim naljepnicama tipa Hebo, TNT, Stage 6 , jer se time, zbog nepredvidivih rezultata povečavaju rizici od oštečenja radilice i drugih sklopova mašine

4. jedina kombinacija koja dokazano dolazi u obzir je : jedna velika naljepnica i dvije male, po mogučnosti simetrično....ali kome je potrebno toliko snage...!!!!???

5. stavljanje naljepnica na unutrašnje dijelove motora je ilegalno, a može biti i opasno.....poznati su slučajevi prebrzog dizanja na zadnji kotač, pri čemu vozač završi na leđima...tzv " malossi prevrtanje "

6. učinak malossi naljepnice, zasada bez objašnjenja, nema nikakvog efekta na skuteru tipa " baotian", "rex", silverstone", "italscooter"...pretpostavlja se da je uzrok tome općerašireno negativno mišljenje o kvaliteti tih skutera ..što poništava učinak malossi naljepnice.....

7....i tko je uopče , i na kraju krajeva, ovu temu iz tuninga premjestio u offtopic...?

Doomsday:
 :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju