Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (8/41) > >>

danc00:

--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 13:34:37 ---ALO?? METNEM TI GA MALO XD

Di ste forumske pičke  :dontknow:  (eladio, ovo je zajbancija da se ne srdis odma ili da mi ne napises da kuluturu nemrem kupiti  :happy8: )

Šta ste se sakrili ko MIŠOVI i PARCOVI XD

--- Kraj citata ---

@ B.E.R.O.- jbg, i ja mislim da je prije bilo više projekata i to sve sa puno slika, sad ima puno više pitanja koja se postavljaju i vrte u krug a niko niš ne radi, jbg, ljudi rađe kupe batinu pa nemoraju niš šrafit samo nadograde gore gljivu i 10br veću diznu i to je to.

Ja stavljam svako malo neke slike kad napravim ili kupim, da ak neznam napisat nekaj pametnog da se vidi pa sam mislil više da to nie više u modi, postat svako malo slike :dontknow: Slow je bil dobar, on je slikal ko Lupino...nema kaj nije prikazal fotićem :headbang:

B.E.R.O.:

--- Citat: mhr-team - 23 Prosinac, 2011, 14:33:44 ---bit će da su (abecednim redom) benika, deky i tešija zadužni za to  ;D

--- Kraj citata ---
Neeeee,njih nisam vidio od jesenas.
Matere mi,a ti si se izdao sam!!!
 :icon_thumright:

Anto se zaljubio,Anto se zaljubio....
Je li maloljetna??    :toothy10: :toothy10:

--- Citat: danc00 - 23 Prosinac, 2011, 14:35:14 ---Ja stavljam svako malo neke slike kad napravim ili kupim, da ak neznam napisat nekaj pametnog da se vidi pa sam mislil više da to nie više u modi, postat svako malo slike :dontknow: Slow je bil dobar, on je slikal ko Lupino...nema kaj nije prikazal fotićem :headbang:

--- Kraj citata ---
zajebao si se malo,j... temu bez slika.
Samo trpaj slike...    :notworthy: :notworthy:
Pa mora da bude sve kao slikovnica,ljudi vole da gledaju.
Ja kad updejtam nesta ja obavezno zakeljim sliku!!!

danc00:
Zato velim, par ljudi  i ja stavljaju slike ostali ništ, zato velim da sam možda ja u krivu kaj stavljam :laughing7: :laughing7: možda ljudima ide na qurac :toothy11:

B.E.R.O.:

--- Citat: danc00 - 23 Prosinac, 2011, 14:58:42 ---Zato velim, par ljudi  i ja stavljaju slike ostali ništ, zato velim da sam možda ja u krivu kaj stavljam :laughing7: :laughing7: možda ljudima ide na qurac :toothy11:

--- Kraj citata ---
Pa i ide ali nema veze samo ti stavljaj!!!
I ja cu isto pa neka vriste....  ;D ;D

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 23 Prosinac, 2011, 14:44:55 ---Neeeee,njih nisam vidio od jesenas.
Matere mi,a ti si se izdao sam!!!
 :icon_thumright:

Anto se zaljubio,Anto se zaljubio....
Je li maloljetna??    :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

ma neeeee... već su oni vodeći falsifikatori svega, isto kao i ti... stavljaš neprovjerene informacije na forum, a ne znaš da je jedan pirke zbog toga bio UBIVEN,,, isto kao i sudija FALKONE  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju