Ostalo > Chat house
KAE S FORUMOM??
scooter tuning:
--- Citat: mhr-team - 23 Prosinac, 2011, 12:58:40 ---di ste ćuneri stigo kosač ;D
--- Kraj citata ---
:icon_salut:
:toothy12: :toothy9:
Dugi:
--- Citat: DeLUX - 23 Prosinac, 2011, 13:08:40 ---nebi vjerovo ali zaboravio sam kad sam zadnji put dobio bann..očekujem ga za božić kao poklon od naših modova :dontknow:
--- Kraj citata ---
Napredak :D mama je sigurno ponosna na sina :drunken_smilie:
DeLUX:
--- Citat: CoK - 23 Prosinac, 2011, 13:10:26 ---evo kad ti je to vec zelja, imas li ista protiv da ti ga da netko sa kojim si dobar? mislim da bi to bilo lijepo ;D
--- Kraj citata ---
sva sreća pa nemoram puno razmišljat ko bi to bio xD može jedan onak kratkoTRAJNI :happy8:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 23 Prosinac, 2011, 12:58:40 ---di ste ćuneri stigo kosač ;D
--- Kraj citata ---
Evo jedan sto ima curu i ne misli na skuter kad ce biti gotov. :angry7: :icon_biggrin:
Imam rijesenje kupi skuter curi pa da i ona nekad nesto sarafa!!!
:headbang: ;D
Sta je sa forumom??!!
:icon_scratch:
Pa nista sve je isto kao i prije nas par budala se nalazi i pise gluposti.Nitko ne stavlja slike i nitko nista pametno nije napisao osim onoga sto je stavio gole tete na daskama!!! ;D
Evo vi koji se bunite imate kalendar 2012. pa ubacite sliku skutera da se vidi st radite i sta vozite,mozda vam se javi neka dama (ili decko :dontknow: ;D ) sa foruma kad vas bude vidjela u prolazu!!!
Eto poduzmite da se nesto dogadja!!!
:sad1:
doritos:
ALO?? METNEM TI GA MALO XD
Di ste forumske pičke :dontknow: (eladio, ovo je zajbancija da se ne srdis odma ili da mi ne napises da kuluturu nemrem kupiti :happy8: )
Šta ste se sakrili ko MIŠOVI i PARCOVI XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju