Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (27/41) > >>

steeef:

--- Citat: Dugi - 03 Siječanj, 2012, 13:58:13 ---A kaj mhr-team ti si nekaj?? Kaj si ti?? Koja je razlika između tebe i divljaka da pišeš da je on niko??
Štef ti pak napadaš čovjeka za neke stvari kaj opće nemaju smisla dečku je motor bio izložen na Tvz-u ak se ne varam i bio u novinama to je za smijanje?? Ak je ona je tvoja tema o slaganju motora na 800 hiljada stranica za pišanje od smijeha....

--- Kraj citata ---

rekel sam da mi je citat koje budem ponovil opet 'skuter koji je išao 50 kmh sad ide 150kmh' ta izjava mi je bila za smijanje i na to sam se nasmijal,ok?a ne projekt.
da manje kenjaš bezveze i čitaš s razumijevanjem videl bi o čem se radi.

ako pišaš od smijeha trebal bi kod urologa da ti stavi kateter da jadan ne popiškiš gaće svako malo.

divljak_007:

--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 14:10:15 ---rekel sam da mi je citat koje budem ponovil opet 'skuter koji je išao 50 kmh sad ide 150kmh' ta izjava mi je bila za smijanje i na to sam se nasmijal,ok?a ne projekt.
da manje kenjaš bezveze i čitaš s razumijevanjem videl bi o čem se radi.

ako pišaš od smijeha trebal bi kod urologa da ti stavi kateter da jadan ne popiškiš gaće svako malo.

--- Kraj citata ---

mene iskreno bilo briga,vi isto ko da neznate kaj su novinari,motor je bio maturalni rad i jos nas par s takvim radovima je diglo skolu nakon sto su ju popljuvali u jutarnjem listu

neven92:

--- Citat: Dugi - 03 Siječanj, 2012, 13:58:13 ---A kaj mhr-team ti si nekaj?? Kaj si ti?? Koja je razlika između tebe i divljaka da pišeš da je on niko??
Štef ti pak napadaš čovjeka za neke stvari kaj opće nemaju smisla dečku je motor bio izložen na Tvz-u ak se ne varam i bio u novinama to je za smijanje?? Ak je ona je tvoja tema o slaganju motora na 800 hiljada stranica za pišanje od smijeha....

--- Kraj citata ---

nemas se ni ti kaj previse javljat,jer si isto "postenjacina" kaj se trgovine tice   :icon_thumright:

Reponja:

--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 13:30:05 ---
...nema tu bogova...

--- Kraj citata ---

Krivo, tu sam...

:popc1:

Nego, ajde se preselite u RING, ovo izmiče kontroli (modovi, nedajte se navući)...
Postaje apsurdno, graniči sa time da još jedni drugima počnete diktirati koliko
bi koji projekt trebao trajati. Ne ponašajte se kao klinci.

A divljak_007 , prestani tipkati kao Biber, nije lijepo, taman smo ga odvikli od toga.
Da, mislim i na DERANJE, interpunkciju i povisivanje tenzija. Biraj riječi, možda su
ti zadnje pred bann, a mislim da te ne želimo izgubiti riiight

divljak_007:

--- Citat: Reponja - 03 Siječanj, 2012, 14:23:17 ---Krivo, tu sam...

:popc1:

Nego, ajde se preselite u RING, ovo izmiče kontroli (modovi, nedajte se navući)...
Postaje apsurdno, graniči sa time da još jedni drugima počnete diktirati koliko
bi koji projekt trebao trajati. Ne ponašajte se kao klinci.

A divljak_007 , prestani tipkati kao Biber, nije lijepo, taman smo ga odvikli od toga.
Da, mislim i na DERANJE, interpunkciju i povisivanje tenzija. Biraj riječi, možda su
ti zadnje pred bann, a mislim da te ne želimo izgubiti riiight

--- Kraj citata ---

jos upozorenje nisam dobio  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju