Ostalo > Chat house
KAE S FORUMOM??
Brnelic:
--- Citat: B.E.R.O. - 29 Prosinac, 2011, 23:48:55 ---Ma koja,sta pricas ti??!!
:toothy10: :toothy10:
Ajd makar se jedan javio j#bote!
Ljubi te Bero ma kakav god bio!
:-* :-* :icon_salut:
--- Kraj citata ---
:kiss: :kiss: :kiss:
ajde dosta pederluka, neki misle da si žensko, neki da si peder... :sad3:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
divljak_007:
s forumom je to da nitko od pravih skuterasa vise ne dolazi,jel su se previse umislili,a ovi sa baotian tjuning turpijama krvavim,kad su se pojavili onda su svi postali povrijedeni jel je piaggio/minarelli gospodsko vozilo i nista drugo ih ne zanima,baotijanaši imaju pravo doc,nitko im to nemoze zabranit,baotian je isto motor za forum ali ne i u ocima onih koji su oduvjek piaggio/minarelli vozaci...jedino sto je moje misljenje je to da svim novima koji gulme netko i nesto da se začepi gubica ako nemaju blage veze o motorima sto je ocito vidljivo u postovima :icon_thumright:
moje misljenje je da se na ovom forumu nebi trebali tako ponasat jedni prema drugima,bitna je ekipa,a nije bitno ko vozi kakav motor :icon_thumright:
i jos jedino kaj je moj savjet je da se mladi od 16,17 godina ne pustaju na forum,na registraciji su pitanja,malo ozbiljnija o motorima i skuterima,tehnici i mehanici...ako ispune dobro i kvalitetno taj "kviz" moze se bez problema regat i druzit se :headbang:
je stvarno bi bilo uredu da se stane na kraj pitanjima tipa:"kako provjeriti jeli svjecica ima iskru"
treba tu bit bratstvo i jedinstvo a ne baotijanaštvo,chinarelii i piaggio/minarelli ekipa
a osim toga i koga ne zanima chinarelli i slicne brije nek ne cita projekte i rjesena stvar,jel ima ljudi koji nemaju mogucnost voziti markirane motore,pa su sretni i s onim što imaju
i kaj bumo na moto susretima bili grupirani?
i kaj ce starosjedioci samo tako prepustit forum nekom novom a ne mu ocuvat dusu koju je imo od pocetka
btw.i daj vise vi s projektima od "4 godine" kaj ih niste zavrsili,prestanite naslikavat tolko djelove,imat cete vise vremena za slozit motor :hello:
Dugi:
Dirljivo Divljak svaka čast skoro sam suzu pustio :klanjamose:
cameosb:
kraj ti je vrhunski, zadnja recenica :D
Johnny iber:
"divljak" svaka recenica ti je na mjestu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju