Općenito > Trgovine
Nove gume - runner
Rossi:
ja nemam sta lagat...niti je moj Piaggio pa da lazem za piaggio i gileru niti je moj Pirreli pa da lazem za njih ....ako si voljan ...dodji do mene u tz odemo zajedno na stazu i pogledas...daleko od toga da i ja znam vozit kao neko npr sto vozi utrke motora kao momci iz hr ili dalje ....ali znam...i normala da ce ti zadnji kraj malo svernut u krivini i moras znat ispravljat ga ...pogledaj malo Moto gp od 125ccm klasu pa nadalje bas ti je sutra utrka ...svaka krivina zadnji ili prednji kraj svera proklizuje malo,to ce ti potvrdit bilo ko sa foruma ko vozi utrke motora ...neznam da imas kakve gume i sta to ce ti se desavat....
MaLi_OdvALjivAc:
pa bezi mi zadnji kraj, ako se ne ispravim otici cu u pm...kako da zadrzim skuter a ostanem nagnut?
Rossi:
moras znat raspodjelit tezinu i balans drzat...to ti je tesko opisat rijecima i rec kako...to moras sam skontat kad vozis ....isto kao npr na zadnji kad hoces da ti neko opise ...dabe da neznam sta da ti kaze ..bez vjezbe i dok ti sam ne skontas neke stvari neces ga nikad cici na zadnji..ista stvar ovdje....necemo vise u off ici ......
chofus1:
batlaxice su najbolje gume za skuter, najbolje drze itd...
gume mos kupit gdje oces ( aj dobro nemozes u pekari al dobro) ugl..imas i na sajmu u jednom paviljonu štand sa gumama i uzmes njihov katalog, kontakt broj i narucis....koje ti dimenzije trebaju :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju