Općenito > Trgovine

Nove gume - runner

<< < (3/4) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: igor.sb - 25 Ožujak, 2008, 21:48:23 ---
--- Citat: zoki_NRG - 25 Ožujak, 2008, 19:41:09 ---evo ja si danas narucio dunlop run scoot...

--- Kraj citata ---

koliko para??

i zasto si njih uzeo

kad postoje bolje za manje novaca???

--- Kraj citata ---

sad ces mi o sava spoty pricat, a dunlop vlasnik...
platio 2 komada sa baalansiranjem, demontaza, montaza, balansiranje i sta ja znam nesto manje od 800 kuna, a vozio sam na tim gumama puno skutera, i gume su jebene po meni, a vozio sam i na sava sporty, i molsice, i razmisljo sam izmedu molas ML50 i ovih dunlop RS run scoot, i odabro ove...

zoki_NRG:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 26 Ožujak, 2008, 02:00:18 ---meni sranje, rossi ih hvali, i to one koje dobijes na njemu kad ga qpis

--- Kraj citata ---
moj frend pola motora razbio sa tim gumama, par puta proklizo u zavoju po suhom, a sa sava sporty niti jednom, a naginje se ko konj, sta se tice kise, sporty je bolja od evo dosta...to sam cuo...

Rossi:

--- Citat: zoki_NRG - 26 Ožujak, 2008, 02:29:00 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 26 Ožujak, 2008, 02:00:18 ---meni sranje, rossi ih hvali, i to one koje dobijes na njemu kad ga qpis

--- Kraj citata ---
moj frend pola motora razbio sa tim gumama, par puta proklizo u zavoju po suhom, a sa sava sporty niti jednom, a naginje se ko konj, sta se tice kise, sporty je bolja od evo dosta...to sam cuo...

--- Kraj citata ---
kako se ja ne razbijem sa tim gumama ?? a u krvini se nagnem toliko da fali 1-2 cm da plastike zagrebu cestu?? na stazi za karting i motore nije neka kao grobnik ili slicno ali je solidna  ...stalno se vozam i zalegnem koliko moze sa runnerom da se zalegne  da ne zakaci ceste i nikad mi nije proklizala ?? ....po kisi drze isto dobro ....tako da te price macku o rep....sve je pitanje kako ti raspodjelis tezinu i kako udjes u krivinu i kako cese se naget ...neznma kakve da gume imas ako se dobro ne nestimas u krivini proklizat ce ti motor ...naravno gume imaju svoju svrh tu ali Pirreli evo nije losa guma...samim tim sto je kao prvo gilera stavila je serijsku ,da je losa nebi je nikad stavili...a drugo jer pirreli ima ime i poznata je po dobrim gumama ....i naravno ne mozes ti uzet scoot od 100 kila a u tebi ima npr 50 i da zalegnes sad do zemlje jos zalegnes dobro i ocekujes da ne proklize ....tako da ne pljujte dabe po gumama kad uopste nisu lose ..toliko od mene u ovoj temi

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Rossi - 29 Ožujak, 2008, 20:46:29 ---kako se ja ne razbijem sa tim gumama ?? a u krvini se nagnem toliko da fali 1-2 cm da plastike zagrebu cestu?? na stazi za karting i motore nije neka kao grobnik ili slicno ali je solidna  ...stalno se vozam i zalegnem koliko moze sa runnerom da se zalegne  da ne zakaci ceste i nikad mi nije proklizala ?? ....po kisi drze isto dobro ....tako da te price macku o rep....sve je pitanje kako ti raspodjelis tezinu i kako udjes u krivinu i kako cese se naget ...neznma kakve da gume imas ako se dobro ne nestimas u krivini proklizat ce ti motor ...naravno gume imaju svoju svrh tu ali Pirreli evo nije losa guma...samim tim sto je kao prvo gilera stavila je serijsku ,da je losa nebi je nikad stavili...a drugo jer pirreli ima ime i poznata je po dobrim gumama ....i naravno ne mozes ti uzet scoot od 100 kila a u tebi ima npr 50 i da zalegnes sad do zemlje jos zalegnes dobro i ocekujes da ne proklize ....tako da ne pljujte dabe po gumama kad uopste nisu lose ..toliko od mene u ovoj temi

--- Kraj citata ---
daj brate te lovacke price, ja gledao decka ispred mene kako pada sa novog runnera sa tim gumama, kao sto ti kazes 1-2cm od poda... :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: ne verujem!!
Ja iam Bridgestone Battlax pa ne mogu toliko da se nagnem!! Ili ne znam da obaram :dontknow: Kad se bas puno nagnem, osecam da mi skut proklizava, tako da odmah vracam! Mozda ne znam da vozim, te stoga daj koji savet kako u krivini obarati skut, rad telom itd?? :icon_thumright:

mrcina:
ne isprobavati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju