Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Mr Jevo  (Posjeta: 11293 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Agv46

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Subotica
Odg: Mr Jevo
« Odgovori #60 : 03 Ožujak, 2008, 11:25:36 »
E ako kupim tako neshto, dacu ga tebi da mi ga "proshtelash" :D
Njiii :)

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #61 : 03 Ožujak, 2008, 16:35:45 »
ja cu poludjeti!!!

danas isao malo stelati karburator i skinem gljivu te onako bas me zanimalo da nesto vidim jer me smetala tromost skutera i imao sam sto vidjeti klipic se dizao malo iznad polovice karburatora, dakle karb je bio otvoren na 3/5 maximalno... naravno, postelao sam sajlu i sada se otvara 95% ali je to potpuno druga stvar!!!

Ubrzanje je zmajsko ali tek od 40kmph, moram jos postelati malo smjesu na 1/4 gasa, danas nisam izlazio na autoput ali malo sam na slavonsku isao od kuce do lesnine i na tom djelu ubrza do 150kmph, nisam ga tjerao vise jer je i vjetar jak a jako je gadno voziti tako male kotace pri toj brzini...

Sutra cu ako me slobodno vrijeme posluzi staviti navigaciju na vjetrobran i mjeriti pravu brzinu i ubrzanje, samo se nadam da cu jos uspjeti postelati taj start...

Inace ono bitno, potrosnja : tu je negdje oko 7L agresivne voznje...

diza od stojadina 130!
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #62 : 03 Ožujak, 2008, 17:11:23 »
aaajaaaoooj majkoo milaa, znači oni prethodni rezultati su 0...Moraš što pre neki video da vidimo to čudo..
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #63 : 03 Ožujak, 2008, 17:22:47 »
aaajaaaoooj majkoo milaa, znači oni prethodni rezultati su 0...Moraš što pre neki video da vidimo to čudo..

razlika je preocita... bude video nekada, samo ga ja necu snimati... a tesko i da cu ga voziti toliko brzo jer je to rizik... druga je stvar kada ti imas vece kotace i kada imas vecu stabilnost... pri toj brzini je stvarno borba sa vjetrom... mogu potvrditi ljudi koji su toliko vozili skutere, ne mislim na maxije jer to je druga prica mada ni oni nisu toliko stabilni kao motori...

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
« Odgovori #64 : 03 Ožujak, 2008, 19:26:06 »
ajde drago mi je da je proradio spuh po očekivanju,koliko vidim po opisu točno se ponaša kako mi je rekla ekipa što po vani vozi taj spuh,tj da treba znatno preradit cil da bi radilo sve OK,znam da si ti radio po cilindru,al bojim se da neče bit dosta,jer po onom što su mi rekli taj EVO spuh najbolje radi sa stroker 54 mm radilicom i prerađenim cil......a što se tiče vožnje na tim brzinama,moj treker ide malo sporije al na max brzini nije više uopće upravljiv i frka ga je vozit,jedini način za prikočit je pustit gas da brzina spadne na razumnu i onda kočit
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #65 : 03 Ožujak, 2008, 21:10:35 »
ajde drago mi je da je proradio spuh po očekivanju,koliko vidim po opisu točno se ponaša kako mi je rekla ekipa što po vani vozi taj spuh,tj da treba znatno preradit cil da bi radilo sve OK,znam da si ti radio po cilindru,al bojim se da neče bit dosta,jer po onom što su mi rekli taj EVO spuh najbolje radi sa stroker 54 mm radilicom i prerađenim cil......a što se tiče vožnje na tim brzinama,moj treker ide malo sporije al na max brzini nije više uopće upravljiv i frka ga je vozit,jedini način za prikočit je pustit gas da brzina spadne na razumnu i onda kočit

bas to sto si rekao za brzinu ali i za sve ostalo...  :icon_thumright:

u daljnjem planu (za sljedecu sezonu) ce biti najvjerojatnije radilica sa 54 ili 55mm hodom + najvjerojatnije pm glava... struju se nadam nabaviti cim prije...
i onda preraditi cilindar i blokove... a eventualno bih stavljao i veci usis (nsr, sr i sl...) samo da mi je vremena...

tek tada ce to biti lijpo za voziti iako sada ide slicno kao beverly 500 jer mi je start slabiji (rekao sam to moram malo postelati)

a znas sto je najbolje?!

to je sve postignuto sa starom termo grupom za koju sam mislio da ce mi zacvikati krajem prosle sezone!!! klip i cilindar imaju riseva tonu, cudi me da uopce vozi...

nagovjestaju lose vrijeme pa ce biti sada malo prilike za jos eksperimenata...  :icon_thumright:

vezano za auspuh : iako ima dugacki prigusivac dosta je glasan, tako da u prometu me svi cuju, da vidis kako se ljudi na cesti micu sa autima...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #66 : 03 Ožujak, 2008, 21:14:55 »
Ja mislim da je Hacov treker brzi jer imas diznu od Stojadina :laughing6:

Inace  :sign188: obojici :notworthy:
« Zadnja izmjena: 03 Ožujak, 2008, 21:20:05 SlowRider »

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #67 : 03 Ožujak, 2008, 21:17:03 »
EVO je to.....talijani valjda imaju zaduženog čovjeka u tvornici da dizajnira prigušivać sa što opakijim zvukom......

btw......54 mm hod je idealan,55 mm hod podiže previsoko tranfere na stock cilindru

Citat:
Ja mislim da je Hacov treker brzi jer imas diznu od Stojadina laughing6

sad sam vidio šta si napisao......ne bi me bilo strah stat na 200 m ,ali na duže je brži,fali mi malo krajnje :frajer:
« Zadnja izmjena: 03 Ožujak, 2008, 21:19:08 hac »
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #68 : 03 Ožujak, 2008, 21:21:47 »
EVO je to.....talijani valjda imaju zaduženog čovjeka u tvornici da dizajnira prigušivać sa što opakijim zvukom......

btw......54 mm hod je idealan,55 mm hod podiže previsoko tranfere na stock cilindru

dokazano?! hmmm... nisam naisao na taj text...
vidjet cemo sto ce se moci nabaviti  :toothy10:

btw: dosta ljudi kada preradjuje stock 180 cilindar ostavlja klip kakav je a to nije u redu ako zelis izvuci vise snage iz tog zagusenog cilindra...

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #69 : 03 Ožujak, 2008, 21:25:51 »
to račun kaže ,sa 55 hodom su previsoki tranferi....znam jer sam računao

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #70 : 03 Ožujak, 2008, 21:47:44 »
to račun kaže ,sa 55 hodom su previsoki tranferi....znam jer sam računao

hmmm... jesemu gajde... fabrizzija necu kupovati...  :icon_thumright:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #71 : 25 Ožujak, 2008, 13:25:51 »
MR J, koliko je tezak otprilike tvoj auspuh?

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #72 : 25 Ožujak, 2008, 21:17:12 »
MR J, koliko je tezak otprilike tvoj auspuh?

a ne znam... ima oko 3kg mozda i vise... nisam ziher!