Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni Z i due+
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 17 Prosinac, 2011, 12:34:47 ---pola tih jeftinijih radilica izlazi iz iste tvornice, samo se u stambiljima razlikuje
--- Kraj citata ---
Kao i filteri zraka i ulja, disk plocice, klima uredjaji....
danc00:
--- Citat: s_f_2 - 17 Prosinac, 2011, 01:40:31 ---Ovako kupio sam nedavno Dueta i postavaljo sam dosta pitanja...
Sad sam postavio RMS racing radilicu i stavio sam malossi iglicasti,ehh posto sam ja htio da mi ovaj setup traje htio sam pitat kako bi due isao sa Yasuni Z auspuhom jer ga mogu jeftino nabavit,a i mislio sam da bi onda s tim spuhom vrtio nekih 10-11 000 okretaja i radilica se ne bi ni patila,a naravno planirao sam poslije tog uzet i BGM kvacilo sa BGM zvono.
Pa htio sam cuti vase misljenje :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da čak i imaš spuh koji bi Due vrtil na 11 000okr to bi bilo dovoljno i išlo bi super, ne kak treba ali dobro bi trgalo. Ali problem je u tome kaj Ysuni Z ni u snovima nejde do 11 000okr, tj nije rađen za te okretaje kao ni ZX.
Yasuni R bi bil neki minimum minimuma za Due+ ak bi htel da to ide nekak, a ne znam čemu forsiraš Due+ ak ga ne misliš španat? Pa kupi si onda Motofroce alu it on ti je za 10 000okr pa na njemu vozi kaj te volja, a midrace je!
doritos:
Due+ nejde po meni nikako ispod 12 i nešto okretaja,kaj vam je...msm ne znam kaj vama znaci pod to da IDE ??
Imao sam Due+ na arei51 sa Polini For raceom koji je kao za Polini Corsu termogrupu i jednostavno nije to to, dobro postelani BASE kit ga pojede.
Kasnije sam stavio Narda novog , NEBO I ZEMLJA razlika
ja ne znam zasto ljudi tu argumentiraju i pricaju nesto sto nisu sami niti imali niti postavljali na skuter i štelali to sa milijon kombinacija?
Due+ je radjen da vrti na nekih 12 i nesto da bi on dao svoje za sta i je projektiran...
ide on tak tak sa nekim kurcevim spuhovima al sve je to bijeda i bvzv vrti jadan a ne ide, troši i dobio si da te fini postelani BASE ubije i šta si dobio?? NIŠTA XD
Ivan46:
--- Citat: doritos - 18 Prosinac, 2011, 12:29:18 ---ja ne znam zasto ljudi tu argumentiraju i pricaju nesto sto nisu sami niti imali niti postavljali na skuter i štelali to sa milijon kombinacija?
Due+ je radjen da vrti na nekih 12 i nesto da bi on dao svoje za sta i je projektiran...
ide on tak tak sa nekim kurcevim spuhovima al sve je to bijeda i bvzv vrti jadan a ne ide, troši i dobio si da te fini postelani BASE ubije i šta si dobio?? NIŠTA XD
--- Kraj citata ---
a slazem se sa svime sto si reko,ali kad stavis neki spuh tipa zx na Due+ duze ce ti trajati neko da je gore nardo,a i potrosnja je manja sa zx neko sa nardom ili nekim slicnim spuhom.
eto to je moja neka teorija,xD.
wonderkid:
--- Citat: Ivan46 - 18 Prosinac, 2011, 19:33:29 ---a slazem se sa svime sto si reko,ali kad stavis neki spuh tipa zx na Due+ duze ce ti trajati neko da je gore nardo,a i potrosnja je manja sa zx neko sa nardom ili nekim slicnim spuhom.
eto to je moja neka teorija,xD.
--- Kraj citata ---
ali ide losije nego neki base kit i zx,midrace kit tipa due+ se ne kupuje da bi ga se vozilo na slabijem spuhu od narda/shota,za to sluze base kitovi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju