Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni Z i due+

(1/6) > >>

s_f_2:
Ovako kupio sam nedavno Dueta i postavaljo sam dosta pitanja...
Sad sam postavio RMS racing radilicu i stavio sam malossi iglicasti,ehh posto sam ja htio da mi ovaj setup traje htio sam pitat kako bi due isao sa Yasuni Z auspuhom jer ga mogu jeftino nabavit,a i mislio sam da bi onda s tim spuhom vrtio nekih 10-11 000 okretaja i radilica se ne bi ni patila,a naravno planirao sam poslije tog uzet i BGM kvacilo sa BGM zvono.
Pa htio sam cuti vase misljenje  :icon_scratch:

Miki-speedy:

--- Citat: s_f_2 - 17 Prosinac, 2011, 01:40:31 ---Ovako kupio sam nedavno Dueta i postavaljo sam dosta pitanja...
Sad sam postavio RMS racing radilicu i stavio sam malossi iglicasti,ehh posto sam ja htio da mi ovaj setup traje htio sam pitat kako bi due isao sa Yasuni Z auspuhom jer ga mogu jeftino nabavit,a i mislio sam da bi onda s tim spuhom vrtio nekih 10-11 000 okretaja i radilica se ne bi ni patila,a naravno planirao sam poslije tog uzet i BGM kvacilo sa BGM zvono.
Pa htio sam cuti vase misljenje  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Nikako,prvo duetu je nedovoljno 10-11k rpm,drugo yasuniju je previse i tih 10-11
Ako nemas iskustva uzmi slabiji kit i voljno

s_f_2:
Problem je iduci,imao sam dosad iskustva sa MHR replicom,malossi sportom i TP trophy sto znaci da nisam nikad slagao midrace,ali sad sam odlucio da ga sklopim pa sta bilo da bilo :frajer:
Nije meni problem kupiti i polovnog narda ni shota nego sam mislio da bi mogao duze trajati sa ovim Z-om,ali znaci nista od tog :icon_tongue:

Miki-speedy:

--- Citat: s_f_2 - 17 Prosinac, 2011, 01:50:55 ---Problem je iduci,imao sam dosad iskustva sa MHR replicom,malossi sportom i TP trophy sto znaci da nisam nikad slagao midrace,ali sad sam odlucio da ga sklopim pa sta bilo da bilo :frajer:
Nije meni problem kupiti i polovnog narda ni shota nego sam mislio da bi mogao duze trajati sa ovim Z-om,ali znaci nista od tog :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Pa hoces da ide il da ne ide?  :toothy12:
Due je predvidjen za 12k i na to racunaj i tacka

Jet Force C-tech:
da si reko yasuni r pa i nekako a yasuni z  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju