Općenito > Generalno o skuterima

runner 50 sa 180 mašinom

<< < (2/10) > >>

Prolaznik:

--- Citat: Peugeot - 15 Prosinac, 2011, 11:57:17 ---ovdje isto ide elek. blokada na 50km/h posto kaze da ga je vec 2 puta registrirao s ovom masinom zar ne ???

--- Kraj citata ---

To je najmanji problem ako imaš nekoga u stanici za teh. pregled  :icon_biggrin:

steeef:
ovisi od kud si i kolko se budeš vozil s tim skuterom..
recimo da je cijena prihvatljiva i skuter uredan i sve to,al tu dolazi i druga strana (ne)legalnost na cesti..
policija nam se 'modernizira' pa lovi skuteraše s malim tablicama i tera ih na vanredne tehničke preglede da utvrde jel sve po pravilu službe tj da navedeni skuteri idu do 55 na sat..
svi znamo kakva je bb 180 mašina i da je to zablokirat na 55 za tehnički gotovo nemoguća misija i jebada..recimo da se i to rješi,veza na tehničkom il nekaj drugo opet ostaje onaj faktor da moraš stalno gledat okolo di je il nije policija i da sa tim skuterom si stalno u prekršaju ograničena brzine+mala tablica=vanredni tehnički i skidanje tablice..

moj savjet je rađe uzet nekaj s većom tablom,skuplja je rega malo al si miran,pretpostavljam da A kategoriju imaš kad si vozil R-ove

Grale:
pa nekak ga je blokiral il je potplatil na tehničkom to je sigurno...sad kaj i kak to nznm...
nznm dal je to od nekog sa foruma,to bi ti trebali reć oni koji više prate projekte od mene... ;D
al lijepo mi se čini skuter...isplatilo bi se dat oko soma € za njega ak je sve ok...

steeef:

--- Citat: Peugeot - 15 Prosinac, 2011, 11:57:17 ---ovdje isto ide elek. blokada na 50km/h posto kaze da ga je vec 2 puta registrirao s ovom masinom zar ne ???

--- Kraj citata ---

nije to 50cc skuter da je tak jednostavno s tim da je na njemu i struja osjetljiva i cdi crkne samo tak..
70 cc skuter već je jebada blokirat s elektronskom blokadom a da radi kolko tolko normalno.

igor.sb:

--- Citat: Grale - 15 Prosinac, 2011, 12:00:46 ---isplatilo bi se dat oko soma € za njega ak je sve ok...

--- Kraj citata ---

za tu lovu kupis pravi 180

ov vrijedi 2t kn manje  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju