Općenito > Generalno o skuterima

runner 50 sa 180 mašinom

<< < (3/10) > >>

steeef:
još jedna stvar,to kae skuter uredno pofarban ne znači da je u ekstra stanju niti se preko slike more ocjenit kolko valja il nevalja.
npr ovaj ima ovjes od 50cc i prednja kočiona klješta tkaođer od 50cc
vilice na 50cc runnerima ne vrede nikaj i na seriskom skuteru su banana..a kamoli sad s 4 5 puta jačom mašinom.

--- Citat: igor.sb - 15 Prosinac, 2011, 12:09:10 ---za tu lovu kupis pravi 180

ov vrijedi 2t kn manje  :dontknow:

--- Kraj citata ---

upravo to,kolega igorina mi uze riječ iz tipkovnice :)

Prolaznik:

--- Citat: steeef - 15 Prosinac, 2011, 12:00:05 ---ovisi od kud si i kolko se budeš vozil s tim skuterom..
recimo da je cijena prihvatljiva i skuter uredan i sve to,al tu dolazi i druga strana (ne)legalnost na cesti..
policija nam se 'modernizira' pa lovi skuteraše s malim tablicama i tera ih na vanredne tehničke preglede da utvrde jel sve po pravilu službe tj da navedeni skuteri idu do 55 na sat..
svi znamo kakva je bb 180 mašina i da je to zablokirat na 55 za tehnički gotovo nemoguća misija i jebada..recimo da se i to rješi,veza na tehničkom il nekaj drugo opet ostaje onaj faktor da moraš stalno gledat okolo di je il nije policija i da sa tim skuterom si stalno u prekršaju ograničena brzine+mala tablica=vanredni tehnički i skidanje tablice..

moj savjet je rađe uzet nekaj s većom tablom,skuplja je rega malo al si miran,pretpostavljam da A kategoriju imaš kad si vozil R-ove

--- Kraj citata ---

Ovakav odgovor sam trebao, hvala. Za dobar jači skuter trebam dati više love, a to neću jer planiram uzeti opet neki r motor kroz koje vrijeme. Sa skuterom radim max 2500km u sezoni, a policija nije problem tu kod mene u malom gradiću.
 Na što bi trebao obratiti pozornost pri kupnji takvog skutera? Ako znate za koji sr150 ili sp 180 za tu lovu slobodno mi napišite.

steeef:
danas moreš kupit za 6 7 tkn i vxr180 ili 200 npr 4t
za tu lovu se da nać i sr i sp..samo treba malo pogledat i ić probat kae najbitnije..
prvo je bitno da je čim bolje seriski i da nije previše čačkano bar oko mašine..
stvarno stanje mašine teško je odredi od oka..bitno da pali i normalno radi i vozi tj poteže..da su kočnice zdrave i da ne sline vilice i zadnji amortizeri.
prvo sjedneš i vidiš da ide ravno i da je ciklistika kakva mora bit da nebi bila popigana vilica rama il slično..

Grale:
za te pare moreš nać i sp i sr i vx i vxr, sve kaj ti srce poželi,u dost dobrom stanju....a sad stvar ukusa je kaj ti se više sviđa i dal bi to bilo živahniji 2t ili ekonomičniji 4t... ;D

Prolaznik:
Hvala dečki, zanima mene živahniji 2t naravno. Eto zapelo mi je i ovo za oko i da mi ju da za 8 išo bi sutra po nju http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-150-cm3-oglas-709438
Vidim da ima i tu po oglasniku dobrih skutera, a opet šta mi zapne za oko predaleko je. Ako znate za koji dobar slobodno napišite ili na pp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju