Tehnički kutak > Tuning skutera
jel to ok da mi filter i airbox bazde po benzinu?
stardust:
ne kuzim kak mogu maknut spuzvu?
nemam nikakvu spuzvu u airboxu...samo onaj kockasti naborani filter...
Mr J:
--- Citat: stardust - 24 Ožujak, 2008, 13:24:07 ---ne kuzim kak mogu maknut spuzvu?
nemam nikakvu spuzvu u airboxu...samo onaj kockasti naborani filter...
--- Kraj citata ---
pa mozes taj filter maknuti... btw onda bi ti mogla i prasina uci, zato je najbolje staviti manju dizu...
razumijes, tebi je smjesa preeebogata i trebas mu ili dovesti zraka ili smanjiti benzin..
stardust:
probat cu samo par krugova bacit bez filtera pa da vidim jel ima promjene...thnx
marin-w:
Taj problem mi je bio poznat,imo ga frend na aeroxu kad poslije ciscenja nije zavido diznu do kraja !! Jedva smo skuzili :icon_scratch: sta ga je !!
Kad ga je upalio radio je mirno dok je radio cok,kad bi se cok iskljucio poceo bi nabijat,nemirno radit !!! A samo je trebalo zavidat diznu za 2 kruga !!
Hrga:
--- Citat: marin-w - 24 Ožujak, 2008, 13:59:37 ---Taj problem mi je bio poznat,imo ga frend na aeroxu kad poslije ciscenja nije zavido diznu do kraja !! Jedva smo skuzili :icon_scratch: sta ga je !!
Kad ga je upalio radio je mirno dok je radio cok,kad bi se cok iskljucio poceo bi nabijat,nemirno radit !!! A samo je trebalo zavidat diznu za 2 kruga !!
--- Kraj citata ---
jesi ti siguran? :toothy9: prevelika dizna je, tako je i meni bilo... bila mi premala dizna i ja odma grunuo 20 brojeva vecu :toothy9: pa je malo previse benge bilo, stavio redsponge i jos se oko airboxa zajebavo da to uskladim taj omjer i to je sad to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju