Tehnički kutak > Tuning skutera

jel to ok da mi filter i airbox bazde po benzinu?

<< < (2/5) > >>

stardust:
ne kuzim kak mogu maknut spuzvu?
nemam nikakvu spuzvu u airboxu...samo onaj kockasti naborani filter...

Mr J:

--- Citat: stardust - 24 Ožujak, 2008, 13:24:07 ---ne kuzim kak mogu maknut spuzvu?
nemam nikakvu spuzvu u airboxu...samo onaj kockasti naborani filter...

--- Kraj citata ---

pa mozes taj filter maknuti... btw onda bi ti mogla i prasina uci, zato je najbolje staviti manju dizu...

razumijes, tebi je smjesa preeebogata i trebas mu ili dovesti zraka ili smanjiti benzin..

stardust:
probat cu samo par krugova bacit bez filtera pa da vidim jel ima promjene...thnx

marin-w:
Taj problem mi je bio poznat,imo ga frend na aeroxu kad poslije ciscenja nije zavido diznu do kraja !! Jedva smo skuzili  :icon_scratch: sta ga je !!
Kad ga je upalio radio je mirno dok je radio cok,kad bi se cok iskljucio poceo bi nabijat,nemirno radit !!! A samo je trebalo zavidat diznu za 2 kruga !!

Hrga:

--- Citat: marin-w - 24 Ožujak, 2008, 13:59:37 ---Taj problem mi je bio poznat,imo ga frend na aeroxu kad poslije ciscenja nije zavido diznu do kraja !! Jedva smo skuzili  :icon_scratch: sta ga je !!
Kad ga je upalio radio je mirno dok je radio cok,kad bi se cok iskljucio poceo bi nabijat,nemirno radit !!! A samo je trebalo zavidat diznu za 2 kruga !!

--- Kraj citata ---

jesi ti siguran?  :toothy9: prevelika dizna je, tako je i meni bilo... bila mi premala dizna  i ja odma grunuo 20 brojeva vecu   :toothy9: pa je malo previse benge bilo, stavio redsponge i jos se oko airboxa zajebavo da to uskladim taj omjer i to je sad to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju