Tehnički kutak > Tuning skutera
jel to ok da mi filter i airbox bazde po benzinu?
stardust:
eto sve pise u naslovu...
i josh me zanima kako se uopce najbolje čisti zracni filter?
ukucavao sam to pranje filtera po trazilici i u FAQ.servis sam gledao ali nista konkretno nisam nasao..
dal poslije pranja i prije stavljanja natrag treba nesto posebno napraviti sa njim ili ga sa necim istretirati?
andy:
--- Citat: stardust - 24 Ožujak, 2008, 12:43:11 ---eto sve pise u naslovu...
i josh me zanima kako se uopce najbolje čisti zracni filter?
ukucavao sam to pranje filtera po trazilici i u FAQ.servis sam gledao ali nista konkretno nisam nasao..
dal poslije pranja i prije stavljanja natrag treba nesto posebno napraviti sa njim ili ga sa necim istretirati?
--- Kraj citata ---
malo ga natopiš uljem da je vlažan da bolje sakuplja te čestice... :icon_thumright:
....al ti ga je najbolje očistit kompresorom ili u benzinu.... ;D
pričekaj još neke skuteraše pa ćeš ćut
stardust:
cini mi se ko da je doslovno natopljen benzinom a po stijenkama airboxa se skupilo neko žuto sranje..
neznam kaj bi to moglo bit???
skut je imao skoro pa generalku prije jedno tjedan dva al nisu provjeravali niti prijenos niti cistili kurburator niti airbox..
cak su ostavili i istu diznu koja je bila dok je imao cilindar 80cc..
sada je unutra ponovo 50cc cilindar al ide sporije nego sto je prije iso sa istim cilindrom
ubrzanje do 60 josh kolko tolko je ok al krajnja je pala drasticno pa me zanima dal to moze bit do filtera?
Jandro:
prevelika dizna, preveć goriva dobiva, i nejde zato
Mr J:
jandro ti je odgovorio, i onda visak goriva baca na filter... najbolje bi bilo staviti manju dizu ili maknuti spuzvu iz airboxa pa ces vidjeti preporoda :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju