Općenito > Generalno o skuterima

MS kalendar 2012

<< < (3/13) > >>

eladio:

--- Citat: CoK - 07 Prosinac, 2011, 08:48:46 ---jog se ponudio također...samo proci ce nova godina dok se to napravi, a posto nam je sef malo odsutan, mogao bi se sloziti kalendar za desktop...bio bi to pravi e-kalendar  :icon_thumright:

nemora se opterecivati sa tiskanjem, slanjem, naplatom, ne/isplativoscu...  :dontknow:

dostupan svima putem foruma i zdravo

--- Kraj citata ---

ja da znam sad bi ga krenuo raditi  :redface:
a oni koji znaju ne zele reci kako se to radi  :toothy3:

tko ima volje i vremena sloziti nesto ? budemo se dogovorili , ako bude dobar bude mu se i isplatilo  :laughing7:

Marino7:
probat cu ja nesto napravit,bolje ista nego nista  :toothy12:,pa kome se svidja neka uzme,samo bih vas molio da odlucite koje skutere da stavim na sliku,tj najljepse sa foruma,da ne bude bilo povrijedjenih kasnije  :icon_biggrin:

Stogli:
Aerox definitivno ;) Ma da imam krofnicu kao pocetni skuter , ali polahko doci ce i aeroxu vrijeme ;)

B.E.R.O.:

--- Citat: Marino7 - 12 Prosinac, 2011, 17:34:17 ---probat cu ja nesto napravit,bolje ista nego nista  :toothy12:,pa kome se svidja neka uzme,samo bih vas molio da odlucite koje skutere da stavim na sliku,tj najljepse sa foruma,da ne bude bilo povrijedjenih kasnije  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Jel moj dovoljno ljepi:

Samo cekaj da sunce izadje tmurno je mrakasto,slike su mrakaste previse!!!
 :angry7: :angry7:

CoK:
ako je ovo tvoj skuter onda zbilja svaka cast  :)

--- Citat: eladio - 12 Prosinac, 2011, 16:00:37 ---ja da znam sad bi ga krenuo raditi  :redface:
a oni koji znaju ne zele reci kako se to radi  :toothy3:

tko ima volje i vremena sloziti nesto ? budemo se dogovorili , ako bude dobar bude mu se i isplatilo  :laughing7:

--- Kraj citata ---
nisam ja mislio da ga vi radite gospodine, vec samo da kazete zavrsnu rijec  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju