Općenito > Generalno o skuterima
MS kalendar 2012
Marino7:
ako se nikom nebude dalo radit kalendar budem ja u paintu sklepao :headbang:
CoK:
--- Citat: Marino7 - 06 Prosinac, 2011, 23:08:25 ---ako se nikom nebude dalo radit kalendar budem ja u paintu sklepao :headbang:
--- Kraj citata ---
jog se ponudio također...samo proci ce nova godina dok se to napravi, a posto nam je sef malo odsutan, mogao bi se sloziti kalendar za desktop...bio bi to pravi e-kalendar :icon_thumright:
nemora se opterecivati sa tiskanjem, slanjem, naplatom, ne/isplativoscu... :dontknow:
dostupan svima putem foruma i zdravo
B.E.R.O.:
--- Citat: CoK - 07 Prosinac, 2011, 08:48:46 ---jog se ponudio također...samo proci ce nova godina dok se to napravi, a posto nam je sef malo odsutan, mogao bi se sloziti kalendar za desktop...bio bi to pravi e-kalendar :icon_thumright:
nemora se opterecivati sa tiskanjem, slanjem, naplatom, ne/isplativoscu... :dontknow:
dostupan svima putem foruma i zdravo
--- Kraj citata ---
Cok ja se slazem sa tobom definitivno neka tako bude!!!
Cak se moze napraviti i vise komada pa ako se kome koji svidja,taj si skine i stavi!!!
Onda nece biti ea nesvidja mi se ova slika i ova,svako si izabere onaj koji mu se svidja i to je to!!!
:notworthy: :notworthy:
JogFromYamaha:
gle s obzirom da sam delal dugo s marketingom i grafikom mogu vam u tiskari nabaviti sexy popust na kalendare
al naravno nemogu dat tiskat 5 komada
nego na vece naknade
CoK:
--- Citat: JogFromYamaha - 07 Prosinac, 2011, 17:26:37 ---gle s obzirom da sam delal dugo s marketingom i grafikom mogu vam u tiskari nabaviti sexy popust na kalendare
al naravno nemogu dat tiskat 5 komada
nego na vece naknade
--- Kraj citata ---
tu se ja iskljucujem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju