Jao koliko gluposti ste tu napisali o ovom autu.
Baš me zanima koliko vas tu pametnih je ikada sjelo u rx8.
Imam rx8 i uživam u vožnji sa njom kao sa nijednim autom do sada.Istina troši al ovisi o vožnji,može pocuclat i 25 litara ako to želite.Normala joj je oko 15 litara ispod toga teško ide.Snaga wankela je 100% iskorištena tako da bolesno ubrza kada treba u bilo kojoj brzini.Udobnost i prostranost za takvu vrstu auta je stvarno odlična.Iza 2 odrasle osobe bez problema sjednu,ne kao kod većine sportaša da se nema kud sa nogama.
Zašto je taj auto tako jeftin? Pa novi dok se proizvodio dao se je nabavit za 35k eura,kupite bilo koji sportski za te novce ako možete.
Održavanje auta i dijelovi su skupi jer tu nema zamjenskog dijela već sve original.Primjer komplet sviječica za rx8 je oko 1600kn 4 komada dok za neki auto kupite za 5x jeftinije.Motor heh ovisi o vozaču....može vrisnut na 30k km ili se da vozit i sa 160k km,treba se ipak pridržavat nekih pravila za korištenje tog auta.Može se vozit svakodnevno i preporuča se da se često vozi.
Novi motor sa ugradnjom je oko 25k kn pa eto za usporedbu uzmite neki dobar auto i pogledajte kolko mu je generalka znači motor isti samo neki djelovi novi,ovdje je sve novo.
Eto to bi bilo to od mene u vezi rx8.I ne pišite ono što neznate.