Tehnički kutak > Injection
ajmo pomoc :D
ivek_sr:
Ako skut uopće neće zapalit onda su 3 stvari, pumpa,plavi ili zeleni injektor nema kaj bit... evo meni je došao još jedan ditech na slaganje... odmah skužio da je pumpa upalio skut na zub... dođe vlasnik preuzet ja stavim kadu i sic... a kad ono ni dabi :)... sad ću po snijegu morat slagat to čudo :)
Zeljac:
probo sam pumpu sa skutera koji radi ne radi probo sam inektore plavi i zeleni sa skutera koji radi i nece :dontknow: a regulator je lik taj prodo jer je preso na karb tako da njega nisam stigo provjerit :S ali pumpa nije zeleni nije plavi nije kompresor nije celindar nije semerinzi nisu usis nije ja neznam sta vise stvarno vec sam lagano lud al sta mi je najbolje upali on kad ga kurblam negdje iz 20 30 xD ali kad upali onda radi savrseno ne crkava ili tako nesto dobro prima gas ma sve jednostavno ne svacam :'(
Daci:
meni na serijali kad mi je puko komadić karike ..al mali komadić karike...nisam ga mogo upalit ..zalije svjećicu ..pa sam onak jedva jedva 1mm morao otvorit gas (jako teško je bilo za pogodit) i onda bi onak na pas mater upalio i dalje sam mogo vozit motor ko da je sve u redi ..znači samo je jako jako teško palio..ne mora bit da je tebi nešto takvo ..al ako motor upali i vozi dalje bez problema onda nemre ništa bit sa paljenjem .. ništa nemre bit s sustavom ubrizgavanja jer nda ne bi ni poslije radio...jedio si pogledaj klip i cilindar ...znam iz iskustva da je ditech jako jako osjetljiv na promjene u kompresiji...recimo puckanje i gušenje poslije 80 km/h..ja sam cijelo vrijeme mislio da je emulzija u kombinaciji sa lošim plavim injektorom ..a na kraju sam skužio da su se malo pohabali kanali za karike na klipu i tu je očito propušto..zamjenio sam klip i riješio se tog problemea...ta sam jednom išo stavljat tj radit karike za klip ...napravi mi tokar arike ..ja dođem doma motor mrtav..ni da čuje..frendu na karbu isti lik radio karike i njemu motor vozi normalno..tak da ti kažem pogledaj si klip cilindar , al detaljno ;)
Aprilia maniac:
I ja isto sumnjam na karike ili klip..vrlo je lako moguce da ti je kompresija losa pa da ti zato nece pali na alnaser na slabijim okretajima nego samo na kurblu iz desetog puta..
Zeljac:
ajd bas budem rastavio jedan dan sve dolje pa budem vidio neznam vise sta da vam kazem posto sam trenutno bolestan :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju