Tehnički kutak > Injection

ajmo pomoc :D

<< < (9/13) > >>

Zeljac:
taj problem se samo najdnom poceo desavat prvo je presto palit na alnaser pa na kurblu pa onda sve teze na kurblu iz 3 4 pa na kraju jos vise i onda mi se usisna lamelica raspala pa sam novi usis stavio ali opet svj tesko pali

Aprilia maniac:

--- Citat: Zeljac - 28 Prosinac, 2011, 14:31:12 ---taj problem se samo najdnom poceo desavat prvo je presto palit na alnaser pa na kurblu pa onda sve teze na kurblu iz 3 4 pa na kraju jos vise i onda mi se usisna lamelica raspala pa sam novi usis stavio ali opet svj tesko pali

--- Kraj citata ---

a koliko si kilometara na tom kitu presao? Da ti nije mozda kompresija losa ili ti je neka brtva glave ili cilindra propala..a i probaj vratit serijski kopmjuter

Zeljac:
a nema ni 1000 km a brtve su vjerujem dobre a sa ecu-om sam probo i nista

Aprilia maniac:

--- Citat: Zeljac - 28 Prosinac, 2011, 22:12:04 ---a nema ni 1000 km a brtve su vjerujem dobre a sa ecu-om sam probo i nista

--- Kraj citata ---

a to je stvarno neki cudan motor,sve radi ali opet neradi kako treba..haha

a jesi li probao stavit neki drugi tps? Mozda ti on salje krive podatke do kompjutera pa ti je smjesa prebogata ili presiromasna.. :icon_scratch:

Zeljac:
pa ja nemam srece eto sta mene muci ugl mislim da nije on da je on dobar s njim nikad problema nisam imo a neznam budem ga zapalio benzinom ak poludim il budem sve prodo i preso na karb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju