Tehnički kutak > Injection

ajmo pomoc :D

<< < (7/13) > >>

Tadr3:
cek, ti pricas da ti tesko pali... pa kazem ti, vjerojatno ti iscuri zrak iz kompresora/crijeva pa dok ne nabije pritisak nece upalit... pogledaj da ti nije crijevo trulo ili gumica na injectoru tam di se spaja crijevo... a i ona nepovratna klapna u kompresoru zna bit istuckana ko dok ti pukne karika ili iglicasti se razleti pa je glava istuckana...

Zeljac:
ma ima on kompresije i u casici kad skinem a i u rasprsivacu kada skidam kuciste znaci da ne propusta zrak ugl sada sam primjetio dok se vozim i kada prede 85 kmh da pumpica pocne kao da zvecka i onda kada krene to radit onda izgubi gas i dok ne pustim i dam gas nece primit gas ili da ga pustim da padne jedno do 65 kmh e onda on sam primi gas i sve super

Daci:
kompresor provjeri tak da pušeš u onaj pipac koji ide iz kompresora (di se crijevo nabija) ..ak možeš puhnut tj ak prolazi zrak onda kompresor ne valja ...ak ne prolazi zrak znači da kompresor održava pritisak

Zeljac:
evo decki nisam dugo bio tu a bome ni kod skutera u garazi pa sam dns uso u radionu i tako malo iso isprobat ovo daci sta si reko kompresor pritisak pumpe pritisak goriva sve ima injektori rade zeleni i rasprsivac super i kompresija sve je super ali ne pali dok je hladan dobro meni jedino smrdi regulator pritiska goriva ali nemam nijedan ispravan da ga probam zamjenit dali onda hoce ili ne jos mislim na semerige da su otisli ali ne vjerujem jer onda kad bi upalio nebi radio dobro kako radi jedino na ful gasu i kajnjoj napravi boooo i padne za jedno 4 - 5 kmh tj uspori i opet tak ubrza pa opet booo neznam zast to radi ali opet mislim da je to do regulatora neznam sta drugo sta vi mislite ?

Lenko:
Probaj da negde pozajmiš taj reg pritiska radi ispitivanja. Mada bih ja zamenio sva tri creva, za svaki slučaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju