Tehnički kutak > Injection
ajmo pomoc :D
Grale:
--- Citat: lenko - 13 Prosinac, 2011, 11:01:15 ---A da uzmeš drugu, polovnu pumpu, koja je proverena ?
--- Kraj citata ---
i ode mu odma sljedeći dan...nikad neznaš s njima...pa nek uzme novu,pa nek mu traje 5 godina,isplatit će mu se sigurno,zbog razlike u potrošnji između karba i nje... :)
Tadr3:
--- Citat: Grale - 13 Prosinac, 2011, 11:38:07 ---i ode mu odma sljedeći dan...nikad neznaš s njima...pa nek uzme novu,pa nek mu traje 5 godina,isplatit će mu se sigurno,zbog razlike u potrošnji između karba i nje... :)
--- Kraj citata ---
ja ih bar 10 polovnih kupio, prodao i sve radile, i rade
Zeljac:
otkrio sam danas da nije do pumpe jer stavio sam sa drugog ditecha koji je radio ali je rastavljen i prebacen u karb pa sam posudio pumpu i ista stvar kao i sa mojom nece i dalje skuter upalit ??? ??? i sada stvarno nez na cemu sam nit sta da provjeravam jer stvarno je sve novo jedino mi regulator pritiska smrdi
Daci:
pa j#bo ga ti i regulator...posudi drugi regulator pa probaj pa buš vidio ... ak neće upalit kompresija ..plavi injektor... pumpa ispada jer si ju provjerio
Zeljac:
plavi je promjenjen proban drugi regulator isto mada nisam sig da radi ! kompresor je dobar sto posto jer on kad ne radi ne baca dobru maglicu a moj baca bas ljepu maglicu na svim nivoima gasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju