Općenito > Propisi
Od 2016. u EU....
pOha:
--- Citat: Ivan_drifter - 11 Prosinac, 2011, 11:04:34 ---jebes EU jedva smo se jednih kretena rijesili i sad ko slobodna zemlja idemo drugim debilima!!
samo kreteni ce glasat za eu!
priznam da bi neke nam stvari pasale al neke nikako ne! npr:kolko kretena bi bilo na nasem moru i posto bi mogli dolazit bez putovnice radili sezonski umjesto npr deckiju iz dalmacije! itd...
--- Kraj citata ---
na to sam i mislia, lako je za ove legalne stvari, ali na crno ce dolazit radit i sta ces onda...
zvonkec_92:
ma gamad če nam pokrast sve naše blago.. ljepotu jadranskog mora.. pitku vodu.. sva naša neobrađena i obrađena polja i njive.. a ko nema para taj bu prodo i svoju mamu švabi samo da dobije neku kintu.. sveee..naša Hrvatska ima puno toga kaj niko u evropi nema.. nabijem ja EU na k**ra*..
zvonkec_92:
i kaj onda.. nek ti švabo kupi kuču do tebe bu ju srušio napravio trokatnicu pa ti sad stavi prozor da gleda prema njegovoj kuči..dat če ti k*r+inu..makar toga ima i sad kod nas.. ali još se nekak da dogovorit al sa švabom nikak..pričala mi teta kak je u Munchenu..niki k**ra* nesmiješ napravit doma za sve moraš susjede pitat..msm nisam ja neki političar al tak čujem kak stariji ljudi pričaju pa eto.. sam kažem kaj je.. a bome ni ja nebum glaso za ta g#vn# tamo
luna500rr:
ja mislim da je ishod referenduma unaprjed odredjen, koda se pita nas 'obične ljude'... lol... po cemu su oni toliko bolji da smo mi obični :drunken_smilie:
FeZox-team:
jadno jest,,,,, nema logike, ucemo u EU a cijela Europa u krizi
koce nam ondah pomoc, ha pa niko, prije ce nam pokupit kao sto kazete sva bogatsva sto imamo da bi ovi izasli iz krize
za uc u EU je kasno,,trebali smo to uradit prije 10g kad je Europa bila stabilna pa mozda bilo neke pozitive
"U suprotnom, uvijek se možete drogirati" hahahhahah najbolji komentar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju