Općenito > Propisi

Od 2016. u EU....

<< < (11/15) > >>

marracc:
ja sam student, i protiv sam EU, ono sto se prica za studiranje kao, moci ces studirat gdje zelis je polu istina, jer se predmeti koje slusas vani ne priznaj u potpunosti ovdje, i obrnuto, tak da je i bolonja shranje i ostalo sve.... Jedno pitanje svima: zasto EU hoce nas? po meni, da pokupuju hrvatsku, i gdje cemo opet bit? kome cemo placat? strancima! bit cemo u svojoj drzavi, ali kao u tudjoj.... strah me jedino poskupljenja, kojih ce sigurno bit, a onda smo nahebali svi... bit cemo jos veca sirotinja (srednji sloj kojeg nema) ili bogat ili siromasan.... recimo, doci ce iz EU neko naredjenje koje cemo morat automatski prihvatit.. cemu onda vlada i sabor i sve ako je EU glavni? i sad mozes ic van radit, samo ti treba viza. 

Ruff Ryder:
kad udemo u eu..
nece vise biti ZERP-a te ce nam talijani izlovit svu ribu iz naseg mora.. iz svog su izlovili..
voce,povrce i ostali proizvodi koje mi proizvodimo ce ic u njem itd a nama ce dolazit drugo razredna roba
benga ce poskupit..
nasa voda ce ic u eu besplatno...
ulazimo u drugu jugu..znaci opet nismo svoj na svome...
place se nece povecat.. samo cijene..
veci porezi...
i puno ostalih gluposti
zato sve samo EU NE !!

smart bbb:
ak uđemo u EU ,granice se neče otvoriti sljedečih 5 godina  ,EU ne

3alfa3:

--- Citat: smart bbb - 07 Siječanj, 2012, 21:10:29 ---ak uđemo u EU ,granice se neče otvoriti sljedečih 5 godina  ,EU ne

--- Kraj citata ---

I Slovenci su cekali par godina

Grale:
evo najbolje objašnjena verzija glasačkog listića  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju