Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Rox-Rab:
sviđa mi se, moj je malo veci vec sam ga nesto rezao ali moram neski nosac zakrpat i tako a trenutno mi se neda zezat s njime
Ridi77:
ovaj je taman sve pokrije nista se ne vidi alnaser mislim nemam ga al sve pokrije i super je stvarno je odlican jedino kazu moraas izrezat a sad tako i tako ju moram izrezat kad ide gljiva iznad kotaca
Ridi77:
gljiva iznad kozaca sutra stavim novi remen i podloske i to je to motor ide ko lud dize na zadnji samo tako nesto strasno kako ide a ova gljivetina se cuje do bola :headbang:
Ridi77:
Da se javim sa dobrim vjestima. Motor ide preodlicno ja sam pre pre zadovoljan. Nemozes krenut sa njime a da ne digne na zadnji kakav sus ima. Imam oko 5 sec od 0 do 80 po satu a prima gas brutalno na 60 stisnes gas dize na zadnji. Igla je w13 na prvom zubu a dizna 92 al to jos moram vidjet kakva ce biti svjecica na punom gasu na srednjem gasu je odlicna. Motor je sad reskopan i sutra farbam ramu pa polako slaganje
Corector:
Znaci uspio si ga ustelati da cupa od nule sa gljivom? Sa airboxom nije nikako islo? Jel ti rucka i mehanizam gasa orginal, ako jest, da li se podize klipic u karbu do kraja? Od cega ti je ta leća u faru sa xenonom?
Zanimljiva igračka 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju