Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (63/73) > >>

Ridi77:
Posto nisam vec dugo piso, prodan je kit, al je novi tu :) kupio sam cijeli set plastika, da imam za rezervvu, jedne ce ic opet u perla plavu a druge neznam to cu vidjet jos :) kupjena i stage 6 vodena pumpa posto mi se stalno grijal i temp nije isla ispod 80, a kit je due+ sa modularnom glavom, malo su samo sireni kanali, al odlicno napravljeno tak da nece bit problema, klip je nov novcat i karika isto, sutra se pali ide na tehnicki posto zadnji dan stavit cu drugi set plastika samo da ga regam pa cu ga drugi tjedan nadam se zavrsit

Ridi77:
Upalio je. Neko ko je imo dueta koju je ima iglu i paljenje okrenuto trenutno je kajla u retard motor mi do 20 nejde samo se guti a nakon 20 poleti ko lus

Ridi77:
Op op, kupljeno puno puno dijelova jos :) due ide ko mina jos me start zeza al stize novi stage 6 oversize remen i podloske za variomat  :happy6: a ima jos dosta toga sto necu otkriti :) slike ce sve otkriti  :laughing7: farbat ce se sve ispocetka i sve pic pic, al prvo cu ga nastelat i sve to da kad slozim da opet netrebam jer onda sve opet userem i zamazem, do iduceg puta  :hello:

Rox-Rab:
najvise mi se od svega sviđa straznji blatobran, ja imam od benelija ali mi ga se neda sad sređivat i prepravljat jer nemam vremena al poslije ljeta obavezno ga stavljam  ;D

Ridi77:
ja imam od rallya preraden malo izrezan da je ljepsi, sad kad dode gljiva iza bit ce to odlicno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju