Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Grale:
A kaj je sa sportom ili koji je već kit bil gore?
Za skviš izmjeri potrebne parametre, pa vidi koji ti odgovara, ili jednostavnije pogledaj u uputstvima dal kaj piše :icon_biggrin:
Teško da ćeš nać nekog ko je imal taj kit pa da ti odgovori na pitanje skviša, a i oni koji su ga imali/imaju neznaju kolko njegov klip ima karika :toothy3:
Ridi77:
Prodan je. Pito sam decke na na stranom forumu. Rekli su ak mislim svaki dan se vozit da stavim od 0.9 do 0.8 pa cu tak stavit. Jedino je usis malo siren al.je profesionalno odradeno i ispolirano nije ni pretjerano al se vidi da je malo dirano. Kit je neki decko stavio na serijski motor i prodo ga za 1000kn jer nije iso hahaah. Sreca.pa nije zaribo ko novi je hah
wark:
ocemo video!!! :P :D
Ridi77:
Mali ide ko mina. Dizna 95 mi premala ujutro ide 100 i to to. Na drugom zubu na igli je odozgoro na w7 probo sam na trecu al mi je trokiro previae benzina a sad mi je na pol gasa boja smeda tak da je to to. Al na punom gasuu mu trebaaa bengeee uff. Sutra odma posnimam
Ridi77:
j#bote racing u k**ra* i sve, definitivno kit je bolestan, uglavnom stelam motor od ujutro 10 do sad, izmjenil 10 dizni, znaci nemas sanse da ide sa airboxom na kraju sam na airboxu izbusil 5 rupa fi 8 i red sponge i maknul do kraja lulicu, 102 dizna vrti se max 11 000 leti do 100 po gpsu, ali start katastofa guti se i tek nakon 10 kad primi cupa, i totalno mi trokira to do 10, stavil bum 0,5 grama lakse rolice valjda bu bolji start, tak da ga vrtim do negde 11800 makar onda moram jos vecu diznu metat, vrag me htel uzet nikak to nastelat pa probo sa serijskom kajlom pa to nejde onda vise od 60, na kraju sam sad w7 igla na drugom zubu i 102 dizna i seraf na krug, i jos mi nije to to jebe me najvise sad to trokiranja na malom gasu, danas sam napravil sveukupno 67 km tu po selu ljudi su mi vec jebali mater a ovo kak se dere sad auspuha ni ne cujes haha, sve radi ko mina a xenon svjetli ko betlehem :) sad idem jednu rundu od 50 km jos pa bumo videli i da temp mi je oko 85 90, al me vjerovatno jebe ova kineska urica ne kaze tocno stalno nekak preskace haha, samo gas :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju