Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Ridi77:
evo danas dosli zici jos to sutra stavim i dolje ovu kadu i gotov je, zici su ispali savrseno opet bijeli poslikam kasnije :) covjek se stvarno potrudil :) hmm danas sam nap oko 20 km jebe me sta mi temperatura cijelo vrijeme oko 80 mislim da mi je to prevelika ? svjecica je odlicnae boje smede tamno smede, jel moguce da radi kajle? i da stavio iridium svjecicu motor mi promjenio potpuno zvuk nisam mogo vjerovat haha, predobro se cuje sad, sutra stavim video kak to ide hah :) jos moram kupit akumulator minus mi je pao unutra u akumulator nisam mogo vjerovat haha,
pralas:
da velika je temperatura pogotovo jer jos nije vruće vani,zamisli sta ce biti kada bude ljeto i 30+ stupnjeva,trebao bi uglaviti jos neki hladnjak obavezno i cilja oko 70 stupnjeva...
stavljenjem kajle odnosno pomicanjem kuta paljenja sigurno je doprinjelo nesto većoj temperaturi
Ridi77:
Da. Ma danas cu ic napravit u komadu 20 kmm pa cu vidjet kak bu se ponasalo.ovo sam ga u kilometar dva stisko i do kraja i svikak
tonci2014:
Ciganije xD.
One neonke i jos muzika :D ko cirkus :toothy12:
Ridi77:
Op opp stigo je stage 6 raacinggg i da ide goreee :))) sutra prvo paljenje i da skvis na 0,60 opet?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju