Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (50/73) > >>

Josip:

--- Citat: ljubo46 - 26 Studeni, 2013, 21:36:31 ---fulsintetika
jer treba je manje nego polusintetike i to ti se onda cijenom skoro vrati..a i za te okretaje ja uopce ne bi razmišljao o polusintetici :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tu je negdje na cca 12t rpm granica polusintetike i full sintetike
osobno bi ostao na polu, mozda tu i tamo dodao malo ulja u gorivo i to je to, definitivno će na tim okretajima sagorijevat bolje nego full

ti kako hoćeš, ni s jednim nećeš pogriješit  :icon_thumright:

Ridi77:
DADA, ti si mi reko to za polusintetiku, stavljat cu u gorivo malo uvjek,

Mikac21:

--- Citat: Ridi77 - 26 Studeni, 2013, 21:46:17 ---eh sad, neko mi reko da ce bit dobra polusintetika, nalijo punu ovu jer sam imo novu a u k, haha, ma nis mu nece bit jos sam nap mjesavinu u rezervar, ispustit cu pa nalijat sintetetiku sam nez sta da tocim sad ovo ulje mi je bilo perfektno

--- Kraj citata ---
TTS RULZ :icon_biggrin:

pralas:
to polusintetika bez razmisljanja,pogotovo kad je u pitanju silkolene scoot sport 2 koje je vrhunsko ulje...
ja sam to ulje točio na roost sprintu i metrakitu i cca 13 000 okretaja ali naravno sa jačom mjesavinom oko 3%,cilindar i klip nakon skidanja(cca 200-300 km intezivnog svakodnevnog teranja i po najvecim vrucinama) su bili noviji nego kad sam tek kupio novu termogrupu :D

danc00:
Tocno tak, 3%, recimo uvjek stavi na 10l benge deci ulja, a pumpu pusti nek radi svoje. Ali opet vise od 3% nije potrebno.
Ja sam tocio motulovu polusitetiku, ona je meni bila savrsena + nasao sam je na akciji pa sam uzeo 5l, stoga kaj se motula tice mogu garantirat da je vrhunsko ulje.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju