Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (49/73) > >>

cvele60:

--- Citat: Ridi77 - 25 Studeni, 2013, 23:12:35 ---zna neko kamo ide rpm sa sata? probo sam na bobinu ne radi, di bi trebala ona ic?

--- Kraj citata ---
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,43654.0.html
I ovde  :icon_thumright:

andy:
Sad sam se tek sjetio kad sam vidio link na temu koji je objavio cvele...

Ja sam spojio tak da sam nabavio instalaciju od aeroxa replice koji ima obrtaljku i samo prespojio sve, odnosno zamijenio instalacije :)

Ridi77:
Evo vozio se danas malo, nsiam ga stisko malo gasa i tako napravio 2 km, motor jebeno cuce nekaj jebeno, nemam airbox pa neznam nis, vjerovatno cu ic na w16 iglu i gljivu radi jos boljeg odaziva, al mali bu opasan, drugi zvuk spuha ma sve totalno drugacije, jedva cekam da to poslozim i da ga razradim da vidim kak to ide, uglavnom imam polusintetiku nutra sad, i mislim ga vrtjet oko 11800 12000 jel ce to dobro bit? silkolene scoot sport 2 koristim

ljubo46:
fulsintetika
jer treba je manje nego polusintetike i to ti se onda cijenom skoro vrati..a i za te okretaje ja uopce ne bi razmišljao o polusintetici :icon_thumright:

Ridi77:
eh sad, neko mi reko da ce bit dobra polusintetika, nalijo punu ovu jer sam imo novu a u k, haha, ma nis mu nece bit jos sam nap mjesavinu u rezervar, ispustit cu pa nalijat sintetetiku sam nez sta da tocim sad ovo ulje mi je bilo perfektno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju