Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (39/73) > >>

Ridi77:
AHAHAHAHAHA,  :icon_thumright:
zato jer sam ih preradivo, kupio sam prednju drugu jer su mi bili nosaci par potrgani pa mi strsilo a to mi smetalo, sad sve slazem do zadnejg serafa, tak da to mora biti brutala, zadnji undertail sam malo doradil, i tak neke gluposti, imam vec pun ormar dijelova jedva cekam da to dode da se to makne vise haha, i felge plastifciram al sam zab slikat, rucke od kocnica su nove, stage 6 poklopac getribe jer su mi se vec 2 rastepli jer ovaj oversize ubija haha, zvao danas u lageros i nemaju nikakve lagere za radilicu pa idem sutra u lagercomerce pa se nadam da tam imaju, uzet cu c3 poliamid, prednji far se opet doraduje sad ce bit jos bolji :)

neos 123:

--- Citat: Ridi77 - 06 Studeni, 2013, 20:21:01 ---AHAHAHAHAHA,  :icon_thumright:
zato jer sam ih preradivo, kupio sam prednju drugu jer su mi bili nosaci par potrgani pa mi strsilo a to mi smetalo, sad sve slazem do zadnejg serafa, tak da to mora biti brutala, zadnji undertail sam malo doradil, i tak neke gluposti, imam vec pun ormar dijelova jedva cekam da to dode da se to makne vise haha, i felge plastifciram al sam zab slikat, rucke od kocnica su nove, stage 6 poklopac getribe jer su mi se vec 2 rastepli jer ovaj oversize ubija haha, zvao danas u lageros i nemaju nikakve lagere za radilicu pa idem sutra u lagercomerce pa se nadam da tam imaju, uzet cu c3 poliamid, prednji far se opet doraduje sad ce bit jos bolji :)

--- Kraj citata ---

a jel se uniste plastificiranjem svi lezajevi u blokovima

Ridi77:
da zato cu i stavit sve nove

neos 123:
¸koje su dimenzije gore u blokovima kroz koje ide nosac? a kako msls one male u getribi one iglicaste?

Ridi77:
sad neznam tocno uzet cu sutra sve stare pa ce on sve vidjet, vec sam ih izvadio, i u getribi minarelli nema iglicaste, ovaj stage 6 poklopac bolji sad ima, al je on novi jos na motoru nije bio, tak da nema porebe mjenjat, a one 2 male sam izvadio lako imam alat za to,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju