Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (38/73) > >>

Ridi77:
ah, ma krajna i nije nes to sigurno, definitivno bi trebala malo duza getriba, al to cu jos vidjet, nije mi tolko bitna krajna, uopce mi nije bitna vise volim da dobro potegne i sve neg da ima krajnu, jer za grad i sve mi je to bitno, al kako ide u brijeg, to je bolesno jucer sam iso prema medvednici gore u brijeg oko 60 70, ja nisam mogo vjerovat kako ide u brijeg, ceko sam frenda oko 5 min gore ima malossi sport, bolesno vuce u brijeg, krajna je sa mojih 100 kila 110 sam ga ja najvise natero jucer a to tam kod west gatea po novoj cesti, makar sestra koja ima 50 kg rekla je da ga je terala 115, xD

nomad:
ovo sa getribom se i meni dogodilo, samo sto se kod mene deklo otvorilo u voznji  ;D
jos uvijek ne kuzim zasto.

i slike neke daj , dojadilo nam citanje.  :)

Ridi77:
dobro meni se samo otpustilo i malo je naprijed izasla getriba van, dobro sam proso, ev sutra poslikam :)

Ridi77:
evo da javim, prodaje je dell 19 ds i stavljen je stage 6 21mm ferg, i stage 6 tassinari sa 8 lamelica, nemogu vjerovat koja razlika, setuop karba w7 igla, 92 dizna au atomizer 262 i nisam ni prcko po karbu stavio ga gore i iso probat, i ovaj usis sam stavio, kako sada prima gas  :notworthy: sad su mi preteske rolice i na pocetku mi se nemoze razvrtjet al od 10 kad potegne digne ga na zadnji ko lud, motor je reskopan do kraja samo rama i masina, ide ponovo na spricanje cijeli, blok i neke gluposti na pjeskarenje i plastificiranje svi komplet novi lezajevi i sve novo, sutra cu ga do kraja reskopat danas sam samo iso probat koja je razlika izmedu ferga i usisa :) na pocetku mi bilo zao dat tolko za usis al sad kad sam vidio uhh, i ovaj ferg ubija  :headbang: naruceno je prosli tjedan dosta dijelova, rucke od kocnica i svasta, bit ce slike sutra  :headbang:

ljubo46:
dam se kladit da ide gore stage6 sport pro mk2... :laughing7:
zasto ponovo farbas plastike?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju