Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Ridi77:
Pozz, stavljen je yasuni c16 city i stage 6 oversize polutka, malossi oversize i stage 6 polutk nebo i zemlja, ova stage 6 je bolesna polutka, ima kuteve sada 38 i 41 makar mogu kupit za 20 e druge 37 40 i 39 i jos nes nez napamet, imam sad rolice 6.4 i motor vrti prek 12 tisuca, moram sutra kupit barem 7.5 jer se vrti ko lud, auspuh ima prejeben zvuk i predobro zgleda poslje stavim slike, na motoru ne padaju okretaji niti maloo od starta do kraja ide isto nekaj neopisivo, jos ga malo postelat i to to, sad imam cijeli stage 6 prijenos, getribu necu dirat nisam trebo ni poklopac dirat ne dira polutka ga opce, malo ga je remen diro jer je skroz na vrhu remen, pa sam sa 80 smirglom preso i na kraju spoliro i to to, jos dolazi tassinari usis i vjerovatno 21 dellorto ili 19 ds crni stage 6 i masinu vise ne mislim dirat, imam doma nove karike i klip pa na kvraju sezone cu vidjet kakvo je stanje, ja sam prezadovoljan, jos to sve slozim i postelam i vozim se kak bog zapovjeda, lijepo ce ic za svaki dan a kad dosadi sam stavim gore jaci kit netrebam nista se jebat jer sve imam, a i ici ce ponovo na farbanje, proslo je 2 godine ima tu i tam negdje di je pukla farba di je kita pa cu ga cijelog spricat i plastike malo slozit drugacije, :hello:
Aprilia sr70:
Slike i naravno videooo. :D
nomad:
je** dellorto onda, polini cp uzmi posto si odlucio ga klat do kraja ;D
Ridi77:
ahaha, ma sad cu uzet prvo usis, sad cu kupit sve sta jos treba pa kad skupim cu sve raskopat i slozit, blokovi na pjeskarenje i plastificiranje i svi lageri novi, sutra se idu po teze rolice, jer danas frend posudio sad sa rpm od roxa i spojili smo i ja sam povuko zicu i sve i vrti mi je 12500 daleeeko prevrtava i nejde kak treba, krajnu sam dobio 97 po satu al katastrofa kolko vrti, ova polutka nasprem malossi kak sam reko nebo i zemlja, sad imam 6.5 grama rolice sutra idem po 7.5 pa cemo vidjet, a za karb jos neznam razmisljam cak da bi uzo stage 6 onaj 21 flat slide pa da to sprobamo, a malo cu i streetrace probat prosirit ispuh malo i spolirat i usis pa da dobijem jos mal na okretajima, makar imam podlogu za jaci midrace al necu radije cu ostat na base slabiji midrace, ev cek sad uplodam video kak je to sa full prelakim rolicama
tommy:
--- Citat: nomad - 03 Rujan, 2013, 19:12:35 ---je** dellorto onda, polini cp uzmi posto si odlucio ga klat do kraja ;D
--- Kraj citata ---
gdje si ti svog uzeo, ima li nov kupit igdje ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju