Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
ApriliaMaster:
Slazem se, prekrasan je :)
nomad:
nisam bas skuzio , imas kompletan oversize ili samo varijator? mislim da je malo previse za taj kit toliko okretaja, meni sa replicom je najjaci na 10500 dalje samo u prazno vrti. :)
sad razmisljam o produzenoj getribi za 10% mislim da ce bit taman.
pajo:
Ako je brusio blokove znaci da ima komplet.ne vijerujem da ima samo polutku bez variomata.
Max 10% je ok za base setup
Sent from my GT-I9105P
Ridi77:
imam cijeli oversize prijenos, znaci variomat, ventilvar, remen polutka, sad ce na jesen ici i stage 6 polutka posto je sad malossi ovo sve stage6 i poklopac getribe stage 6 i produzena getriba i kit vjerovatno midrace
Ridi77:
Evo da malo refresham temu, na motoru je bi xenon od mercedesa ml koji kosta 4000 kn jedva nagovorio starog da da, haha, naruceba je stage 6 oversize polutka a malossieva se prodaje, tako da cu sad imam cijeli prijenos stage 6, prodaje se i yasuni r jer se ide na c16 i ide dellorto 19 black, stage 6 usis, drugi mjesec ga raskapam do kraja idu blokovi na plastificiranje i dosta toga, ponovo se farba i bit ce dosta izmjena, sta se tice xenona bolesno svijetli napokon se lijepo vozit po mraku. I da kit ostaje isti al ide k majstoru koji se bavim time tako da ga mislim vrtjet max 11500 sad ga vrtim na 11000 i prevrtava malo .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju