Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Custom Sprint by BojmeNS
BojmeNS:
--- Citat: grgaSP04 - 11 Prosinac, 2011, 02:38:11 ---a imas mozda u planu nabacit neke felge jer iskreno ove su malo bzvz al ostalo je super :headbang:
--- Kraj citata ---
ne verujem , mozda cu samo ove prefarbati....
--- Citat: benjamin_hawk - 11 Prosinac, 2011, 13:02:18 ---uu moras dosta dosta dosta mnogo radit da bi sustigo maria :D ja sam gledao po srbi ima stvarno jakih skutera a sa kinezom nebi mogo nikad napucat da budes bolji od njih eto prvi na rangu mario onda ima jedan rodjak koji zivi u mladenovcu on ti ima zipa midrace
--- Kraj citata ---
nisma ja od tih koji se loze da im skuter bude najbrzi od svih.ja skuter radim da bi meni bio brz , zato sto me smara kad je skuter serijala i ide 45km/h tako da nemam ja nista vise d aradim da bih ikog stigao ja sam vec dostigao neki maximum koji je meni potreban ;)
Ivan46:
dobar projekt :icon_thumright:
e a onaj podizac amortizera,ja sam cuo da kad se to stavi da je onda nestabilan u zavojima skuter,kakva su tvoja iskustav sa time?
Ivan46:
--- Citat: Ivan46 - 16 Prosinac, 2011, 13:37:36 ---dobar projekt :icon_thumright:
e a onaj podizac amortizera,ja sam cuo da kad se to stavi da je onda nestabilan u zavojima skuter,kakva su tvoja iskuustva sa time?
--- Kraj citata ---
BojmeNS:
--- Citat: Ivan46 - 16 Prosinac, 2011, 13:37:36 ---dobar projekt :icon_thumright:
e a onaj podizac amortizera,ja sam cuo da kad se to stavi da je onda nestabilan u zavojima skuter,kakva su tvoja iskustav sa time?
--- Kraj citata ---
da kucnem u drvo , nikad nisam imao problema sa njim :)
Marcus F12:
Fino uredeno svaka cast :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju