Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Custom Sprint by BojmeNS
BojmeNS:
--- Citat: wonderkid - 06 Prosinac, 2011, 10:11:03 ---lijepo si ga sredio i ide za pohvalu ali kak ce te pustit na tehnickom bez zadnjeg stop svijetla
--- Kraj citata ---
Ima STR8 stopaljku pozadi :)
--- Citat: MIKSETA - 06 Prosinac, 2011, 11:27:46 ---Svaka cast na rad i trud
ide lijepo sada animatrix ima konkurenciju :icon_biggrin:
napisi konacan setup :icon_biggrin:
jel si ostavio trek ili si stavio RS-a? :)
--- Kraj citata ---
RS II naravno :glasses9:
setup imas na profilu ;)
--- Citat: walkay - 06 Prosinac, 2011, 15:01:34 ---Svaka cast na trud, dobar je Sprint! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala , mada necu da se hvalim ali kad ga sad preko zime sredim mislim da mu nece ni jedan biti ravam (makar u srbiji ) :drunken_smilie:
pajo:
fino si uredio kineza svaka čast :notworthy: :notworthy: :notworthy:
BojmeNS:
--- Citat: pajo - 06 Prosinac, 2011, 23:27:31 ---fino si uredio kineza svaka čast :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
sad kad mu zavrsim plastike ni nece vise biti kinez ;)
grgaSP04:
a imas mozda u planu nabacit neke felge jer iskreno ove su malo bzvz al ostalo je super :headbang:
benjamin_hawk:
--- Citat: BojmeNS - 06 Prosinac, 2011, 15:05:21 ---Ima STR8 stopaljku pozadi :)
RS II naravno :glasses9:
setup imas na profilu ;)
Hvala , mada necu da se hvalim ali kad ga sad preko zime sredim mislim da mu nece ni jedan biti ravam (makar u srbiji ) :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
uu moras dosta dosta dosta mnogo radit da bi sustigo maria :D ja sam gledao po srbi ima stvarno jakih skutera a sa kinezom nebi mogo nikad napucat da budes bolji od njih eto prvi na rangu mario onda ima jedan rodjak koji zivi u mladenovcu on ti ima zipa midrace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju