Općenito > Generalno o skuterima
Koji polovni skuter 49ccm do 9000kn
3alfa3:
--- Citat: herc_BJ - 05 Prosinac, 2011, 18:39:16 ---183...znaci Runner bi bio ok
--- Kraj citata ---
Ni SR ti nece bit premali. Probaj sjest na njih u ducanima pa vidi. Tehnicki (osim bolej prednje vilice SRke) su isti
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Prosinac, 2011, 18:23:48 ---
Ako si visok (preko 185cm), najugodniej ces se osjecati na NRG Power, a najneugodniej na aeroxu. SR50 je po tom pitanju negdje u sredini, a Runner je izmedju SR i NRG-a
S tehnicke strane, svi valjaju i kupi sto mladji sa manje km. PRednost SRki zbog kvalitetne prednje vilice (ako pricamo o zadnjem modelu)
--- Kraj citata ---
i o starom i o onom prvom
svi su ovjesom nadmoćni nad piaggio modelima :icon_biggrin:
jedino odličan ovjes još ima aerox, naprijed paioli vilice i iza plinski amortizer, vozio sam i odlično je, još brembo kočnice kad dodaš na sve to uf, ubica
samo je aerox premal
uzmi nrg power
neven92:
ili nađi par skutera koji se prodaju u blizini,i isprobaj ih :toothy3:
Drnda:
aerox ima najbolji ovjes, iza ide srka, runner i nrg imaju nikakve prednje vilice i po meni kocnice koje se lose doziraju....
uglavnom na tvom mjestu odabrao bih novu srku.. ja imam 185 i nije mi ni u kome pogledu malena.. aerox vec jest...
runner mi ima mozda malo vise mjesta, ali je losiji za agresivniju voznju, i nekako vise se trudi da bude kao maxi skuter nego gradski ili za mlade ( malo zesca voznja)
herc_BJ:
--- Citat: neven92 - 05 Prosinac, 2011, 19:03:31 ---ili nađi par skutera koji se prodaju u blizini,i isprobaj ih :toothy3:
--- Kraj citata ---
mislim da ce tako biti najbolje da vidim koji model mi odgovara :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju