Općenito > Generalno o skuterima
Koji polovni skuter 49ccm do 9000kn
3alfa3:
--- Citat: herc_BJ - 05 Prosinac, 2011, 14:37:19 ---...naravno da je što noviji i što pouzdaniji, a da mu nije velika potrošnja...i trebao bi ici 70-80km/h
--- Kraj citata ---
Ako si visok (preko 185cm), najugodniej ces se osjecati na NRG Power, a najneugodniej na aeroxu. SR50 je po tom pitanju negdje u sredini, a Runner je izmedju SR i NRG-a
S tehnicke strane, svi valjaju i kupi sto mladji sa manje km. PRednost SRki zbog kvalitetne prednje vilice (ako pricamo o zadnjem modelu)
Kamba:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 05 Prosinac, 2011, 18:22:27 ---
Nisam imao ni ditech ni purjeta već pričam o iskustvu poznanika i prijatelja :icon_thumright:
ali me zanima otkud ti da na novom modelu plastike lako pucaju? Opet vlastito iskustvo ili? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
...ja sam imao Pure Jeta.....ponekad sam imao s njim problema,svječice struja ovo ono.....što se mehanike tiče nikad ništ dok uljna nije zakazala.....na Gileri mi je pukla plastika volana sam od sebe,ničim izazvana...krute su i tvrde puno više nego one stare....makni se od skutera Piaggio grupacije..... :laughing7:
....zemi si Aeroxa što novijeg i sa manje km..... :binkybaby: :binkybaby:
herc_BJ:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Prosinac, 2011, 18:23:48 ---
Ako si visok (preko 185cm), najugodniej ces se osjecati na NRG Power, a najneugodniej na aeroxu. SR50 je po tom pitanju negdje u sredini, a Runner je izmedju SR i NRG-a
S tehnicke strane, svi valjaju i kupi sto mladji sa manje km. PRednost SRki zbog kvalitetne prednje vilice (ako pricamo o zadnjem modelu)
--- Kraj citata ---
183...znaci Runner bi bio ok
moto:
AEROX ;)
Rox-Rab:
--- Citat: moto - 05 Prosinac, 2011, 18:48:00 ---AEROX ;)
--- Kraj citata ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Prosinac, 2011, 18:23:48 ---
--- Kraj citata ---
ako si ispod 180 rox nije za tebe, ja sam 175 i meni je taman
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju