Općenito > Generalno o skuterima
Sachs SX1
robert:
tu grješiš kolega! sachs ima svoje inžinjere u tvornici (longija)!
design (boju, naljepnice itd.) mogu sami izabrati i to je to!
a ako si ti ili neko drugi u stanju onda možeš stupiti u kontakt sa longijom i naručiti isti taj tip skutera i da nosi neznam koje ime!
i oni će ti prodati te skutere sa tvojim farbama i naljepnicama i ti ga sada zoveš mrcina 50 slow end a ne luna ili speedforce ili slično!
eladio:
vision = speedforce i radi se u tvornici longjia i orginalno se zove exactly , tako da je mrcina u pravu :icon_thumright:
to sto ima naljepnicu sachs , ili koju god vec , to je samo naljepnica jer model se zapravo zove lj50qt-k :frajer:
sachs "sx1" je u biti fym "ufo" ,
jos sto se tice sachsa , jedino "orginal" sachs je ono od prije sto je radio tipa madass itd.. , ostalo je ili fym ili longjia ili netko treci
:hello:
robert:
ma mislim da nije u pravu kad piše da je sachs pokupio nešto od beta moto jer u to čisto sumnjam!
robert:
e eladio, ja mislim da si ti ovdje jedini koji može dati konkretnu izjavu! daj nešto konkretno o tome da se ova diskusija jednom prekine!
mislim kako se to radi? jedna firma štanca skutere u kini i prodaje ih ne samo pod svojim imenom nego isto tako pod imenom kupaca?
eladio:
--- Citat: robert - 23 Ožujak, 2008, 13:26:37 ---ma mislim da nije u pravu kad piše da je sachs pokupio nešto od beta moto jer u to čisto sumnjam!
--- Kraj citata ---
pa evo ti onda orginal verzija :
delegacija tvrtke beta moto je prilikom poslovnog posjeta u kini sve dogovorila s tvrtkom longjia. nakon toga su isli na dogovore s tvrtkom fym (koji u konacnici su se cinili dobri, ali kako i sam znas ta suradnja je vise manje na kraju prekinuta ), prilikom koje su upoznale tvrtku fym sta ce sve prodavati u hr. u tvrtki fym su vidjeli da je model lj50qt-k vrlo interesantan pa su ga odlucili ponuditi i pod svojim imenom. istina je da je splet okolnosti takav da dok nije dosao beta moto , fym nije ni cuo za longjia :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju